Gebeliğe Hazırlık hamilelik için femara ilaç

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

znrass

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2018
74
27
38
38
merhaba arkadaşlar. doktor bana bu ay hamilelik için femara ilaç verdi. şuan beklemedeyiz. sorum , femara ilacı nekadar süreyle kullandınız ve ilk aydan etkisini gösteren ve hamile kalan varmı bu ilaçla?

Mrb cnm ilk yorum benden olsun. Bende bu ay ilk defa kullandim. Yumurtam buyumuyordu. Bu ay 19 mm oldu ve çatlatma iğnesi yapildi. 4 gün sonra gebelik testi yapilacak. Beklemedeyim

Merhaba canım ben de femara kullanıyorum 5 aydır . Her ay 2-3 yumurtam oluşuyo olgunlaşıyo hiç bi sıkıntı yok. Doktoruna göre femara bende çok işe yaradı. Hamile kalabildin mi diye sor hayır:) o yüzden acaba işe yaramıyor diye mi düşünmeliyim bilemedim

Mrb cnm ilk yorum benden olsun. Bende bu ay ilk defa kullandim. Yumurtam buyumuyordu. Bu ay 19 mm oldu ve çatlatma iğnesi yapildi. 4 gün sonra gebelik testi yapilacak. Beklemedeyim
Canim hayirlisi olsun ins. Ben ilkefa bu ay kullandim sonrasindada duphaston kullandim bitiminde tam cozulmesemde adet oldum gibi. Bu ayda hayal kirikligi oldu. InsAllah guzel haberini aliriz bizlerede umut olurrr :))

umutsuzluga dusmeyelim.yalniz degilsin :) bizde 15 aydir cocuk istiyoruz, olmayinca 2 ay once doktor tedavisine basladik. Once antibiyotik tedavisi bu ayda femara ilac. Sonuc olumsuz . Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsinn

Bende
umutsuzluga dusmeyelim.yalniz degilsin :) bizde 15 aydir cocuk istiyoruz, olmayinca 2 ay once doktor tedavisine basladik. Once antibiyotik tedavisi bu ayda femara ilac. Sonuc olumsuz . Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsinn
Bizde 15 aydir düşünüyoruz. Femara kullanip hamile kalan yok mu acaba hic? Varsa bizlere de umut olur

Kızlar bende kullanmaya basladım 3.günüm sonuc alan var mi

Arkadaşlar merhaba bugün adetimin ikinci günü dr bugünden itibaren kullan beş gün sonra gel dedi sizin sonuçlar nasıl yazarsanız memnun olurum

Ben de bu ay 5 gun femara kullandim. Sonrasinda ovitrelle catlatma ignesi oldum. Bugun ignenin 11.gunu
Beklemedeyim...

Kızlar merhaba bende bu ay ilk defa femara ve çatlama iğnesi kullandım adetime 6 gun var. Doktor 18 mm tek yumurta var dedi ama bakalim hayırlısı eski topikleri okuyorum çok iyi şeyler var bu ilaçla ilgili onun da mı genetiği bozuldu ya

Merhaba ben de bu ay femara nın muadili olan letrasan isimli bir ilaca başladım. Adetin 5. Günü başlayıp günde 2 tane aldım yarın son gün. Sonra da kontrolüm var. Sizde bir gelişme var mı merak ettim

Merhaba gittin mi dr a canım ben gittim bir yumurta yeteri kadar büyümüş dedi merional diye bi iğne verdi vurdurdum yarın tekrar kontrolüm var

Merhaba canım. Evet gittim bugün bana da sağda yumurtan büyümüş dedi bi iğne verdi yarın yaptırmamı söyledi. İğneyi yarın alacam o yüzden ismini bilmiyorum ama ovitrelle diye tahmin ediyorum

Merhaba canım. Evet gittim bugün bana da sağda yumurtan büyümüş dedi bi iğne verdi yarın yaptırmamı söyledi. İğneyi yarın alacam o yüzden ismini bilmiyorum ama ovitrelle diye tahmin ediyorum
Aynen benim de sağdaymış 18 miş boyu.iğne sonrası ben zaman gideceksin dr a.aynı ilaçlar ama kişiden kişiye tedavisi farklı demekki aşılama olucak mı sende

1 nisanda kontrol istedi. Çatladı mı diye bakmıcak sanırım ama ben duramam giderim iğneden sonra aşılama demedi sadece ilaç ve iğne şimdilik. Seninki aşılama mı olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…