Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim hayirlisi olsun ins. Ben ilkefa bu ay kullandim sonrasindada duphaston kullandim bitiminde tam cozulmesemde adet oldum gibi. Bu ayda hayal kirikligi oldu. InsAllah guzel haberini aliriz bizlerede umut olurrr :))Mrb cnm ilk yorum benden olsun. Bende bu ay ilk defa kullandim. Yumurtam buyumuyordu. Bu ay 19 mm oldu ve çatlatma iğnesi yapildi. 4 gün sonra gebelik testi yapilacak. Beklemedeyim
umutsuzluga dusmeyelim.yalniz degilsin :) bizde 15 aydir cocuk istiyoruz, olmayinca 2 ay once doktor tedavisine basladik. Once antibiyotik tedavisi bu ayda femara ilac. Sonuc olumsuzMerhaba canım ben de femara kullanıyorum 5 aydır . Her ay 2-3 yumurtam oluşuyo olgunlaşıyo hiç bi sıkıntı yok. Doktoruna göre femara bende çok işe yaradı. Hamile kalabildin mi diye sor hayır:) o yüzden acaba işe yaramıyor diye mi düşünmeliyim bilemedim
Bizde 15 aydir düşünüyoruz. Femara kullanip hamile kalan yok mu acaba hic? Varsa bizlere de umut olurumutsuzluga dusmeyelim.yalniz degilsin :) bizde 15 aydir cocuk istiyoruz, olmayinca 2 ay once doktor tedavisine basladik. Once antibiyotik tedavisi bu ayda femara ilac. Sonuc olumsuz. Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsinn
Cnm.naptin testi yaotirdinmiMrb cnm ilk yorum benden olsun. Bende bu ay ilk defa kullandim. Yumurtam buyumuyordu. Bu ay 19 mm oldu ve çatlatma iğnesi yapildi. 4 gün sonra gebelik testi yapilacak. Beklemedeyim
Yok canim yarın sabah kan testi verecegim 2 saat sonra çıkacak sonuç dualarinizi bekliyorum.Cnm.naptin testi yaotirdinmi
Ben sonuc alamadim. InsAllah sizler alirsinizzArkadaşlar merhaba bugün adetimin ikinci günü dr bugünden itibaren kullan beş gün sonra gel dedi sizin sonuçlar nasıl yazarsanız memnun olurum
Benim yarın son beş gün olacak Salı randevum var bakalım ne diyecek
Merhaba gittin mi dr a canım ben gittim bir yumurta yeteri kadar büyümüş dedi merional diye bi iğne verdi vurdurdum yarın tekrar kontrolüm varAynı durumdayız benim de kontrolüm salı günü. İnşallah iyi haberler alırız
Merhaba gittin mi dr a canım ben gittim bir yumurta yeteri kadar büyümüş dedi merional diye bi iğne verdi vurdurdum yarın tekrar kontrolüm var
Aynen benim de sağdaymış 18 miş boyu.iğne sonrası ben zaman gideceksin dr a.aynı ilaçlar ama kişiden kişiye tedavisi farklı demekki aşılama olucak mı sendeMerhaba canım. Evet gittim bugün bana da sağda yumurtan büyümüş dedi bi iğne verdi yarın yaptırmamı söyledi. İğneyi yarın alacam o yüzden ismini bilmiyorum ama ovitrelle diye tahmin ediyorum