• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik için bilgi

1kelebekbebek

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
161
83
13
Kızlar iki yıldır evliyim üç aydır hamilelik için uğraşıyorum ama olmuyor yumurtlama takibi de yapmak istemiyorum açıkcası daha çok stres yaptığı için. Sizce hamilelik için her gün mü ilişki olmalı en sağlıklısı nasıl kaç güne bir

Bence önce git bir doktora hormonlarına baktır emin ol bir sorun olmadığından sonra gelişi güzel yaşarsın ilişkini ama eğer hormonsal bir sıkıntı varsa yumurta takibi yapmasanda strese girersin bir süre sonra 😊

Lh amh prolaktin bunlara bakıldı ultrasonla yumurtalarınıza bakıldı ve birşey yok dendi ise valla iyimiş bencede sadece biraz bekleyin 😊

Valla bacım Allah nasip etmişse hergünde denesen ayda 1 günde denesen tutar
Hani mesela hergün olunca sayı azalıyo falan diyolar ama ben onada inanmıyorum özellikle yumurtlama günlerinde hergün tavsiye ediyor doktorlar ama o dönemini yakalamanın tek yolu da ovulasyon testleri. Eğer yapmam diyosan o gününü bilemediğin için 2 günde bir denemen gerekir. 3 ay daha çok erken olmuyo demen için stres yapma
Bende 1 senedir istiyorum ama nasip vaktini bekliyoruz

Valla bacım Allah nasip etmişse hergünde denesen ayda 1 günde denesen tutar
Hani mesela hergün olunca sayı azalıyo falan diyolar ama ben onada inanmıyorum özellikle yumurtlama günlerinde hergün tavsiye ediyor doktorlar ama o dönemini yakalamanın tek yolu da ovulasyon testleri. Eğer yapmam diyosan o gününü bilemediğin için 2 günde bir denemen gerekir. 3 ay daha çok erken olmuyo demen için stres yapma
Bende 1 senedir istiyorum ama nasip vaktini bekliyoruz
Evet çok haklısın Rabbim nasip ederse bir şekilde oluyor çok teşekkür ederim cevabınız için en hayırlı ve en kısa zaman da en sağlıklı bi şekilde anne olmayı rabbim bizlere nasip etsin inşallah 🙏🏻🥰

Evet çok haklısın Rabbim nasip ederse bir şekilde oluyor çok teşekkür ederim cevabınız için en hayırlı ve en kısa zaman da en sağlıklı bi şekilde anne olmayı rabbim bizlere nasip etsin inşallah 🙏🏻🥰

Rica ederim....aminnn inşallah hepimize🤲🥰🌹

Back