canım yaa,dün seni o kadar sert eleştirenlerde bence şimdi pişman olmuştur.sosyal bir ortamdan gelmişsin belli.sanırım şimdi kendini çok fazla rahat hissetmiyorsun.bana kalırsa bebeğin sana verilen güzel bir hediye olacak.hamileliğinin ilerleyen haftalarında bebeğin sana psikolojik destek sağlamaya başlıyacak.
sana kendimi örnek vereyim: üniversitede çok sosyal bir ortamda bulundum.şimdi 2 yıldır evliyim ve çalışmıyorum.vee eşimin memuriyetinden dolayı hiçç tanımadığım bir şehirde yaşıyorumm.ne arkadaşım var ne de işim.ailemde yanımda değil.asosyal bir insan oldum mecburen.ama allahıma şükürler olsun ki eşim,bana her konuda destek oluyo.sana demek istediği şu: maalesef hepimizin evinde ve evliliğinde sorunlar oluyor.bu gibi durumlarda insanlar destek arıyo.her zaman herşey istediğimiz gibi olmayabilir ama sen yine de ümidini kaybetme lütfen.hayatında herşey olumsuz gidecek değil yaa.şans seninde yüzüne gülecektir emin ol.bebeğinde senin en iyi arkadaşın olacak gibime geliyor.rabbim cümlemizin yardımcısı olacaktır.ve en hayırlısını verecektir bizlere.