• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik hormanlari ve uzulmek

aysenurhollanda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
1
0
1
40
arkadaslar merhaba ben burda yeniyim yurtdisinda yasiyorum iki cocuk annesiyim ucuncuye hamileyim 6 haftalik en ufak seylere aglar uzulur oldum bunun hormonlarlami ilgisi var iki cocuk buyuttum ama aralarinda baya yas oldugu icin unuttum?yurtdisinda yasiyorum cevrem cok degil esimle konussamda bi bayanla konusmak daha farkli ayni duygulari paylastigimiz icin bi bayanni en iyi bayan anlar kanaatindeyim.iki cocuklarim beni uzuyo diyelim laf dinlemiyo biri onbir biri 7 bende uzuluyom ugrastiriyorlar yatagina gittiginde cocuklar bende sinirleniyom agliyom ya aglamak bebegime zarar verirse uzulmek ya ona bisey olursa diye korkularla evhamlarla vesveselerle kendimi bunaltiyom tadini cikartmak istiyorum hamileligimin bazen esimlede atisiyom oda beni uzuyo yeri geliyo cok haber izleyince evde kalinca disari cik diyorum tv bana kalsin diye nefes alim bu mesaji yazmadan once cok agladim dertlesmek istedim kimse yok yuzyuze konusacak yurtdisinda yasiyorum annem var ama onuda uzmek istemiyom herseyi anlatip uzakta oturuyoruz ben istanbulda diyelim o izmirde beni aydinlatirsaniz tecrubeli anneler hamilelikde uzuntu vesair yasadiginizmi sizlerde?bide hemen evham yapiyom tessekur ederim Allah razi olsun rabbim kucagimada almayi nasib eder ins burda yasamak zor hem gurbetteyiz hem ayrimciliga ugruyiz her sekilde .beni cevaplarinizla rahatlatirsiniz ins Allah razi olsun simdiden

Back