Hamilelik hk.

babywant

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
806
137
103
38
Merhaba herkese
Allah isteyrn herkese saglikli bebecikler versin diyerek kafama takilan sorulari sormak istiyorum.
Gecrn hafta carsamba gunu ovulasyon cizgisini tek cizgiye dusmus gordum bursz karin siskinligi agri vardi nebyazik ki o gun sali pazartesi iliski olmadi.persembe oldu fakat yimurtanin yasama omru 24 saat deniliyor persembedeki iliski verim gostermis olabilir mi sizce sanirim cuma da iliski gerceklestirdik. Suan ustunden bi hafta gecti ara ara karin agrilari gaz usume gibi belirtilerim var gecen ayin ikisinde ilk adet lekelenmem gelmisti bu ay 29 u adet gunu olabilir.27 26 gunde bir oluyorum.program adet gunumun 2 gun gecti diyor ama acikcasi programa guvenmiyorum. Sizce carsambs catlamis midir yoksa cift cizgi oldugu sali gunu mu yumurtlama oluyor

Ya bende bebek sahibi olmak istiyorum ovulasyn takibi nedir nasil yapilir lutfen benmlede paylasirmisiniz paylasrsanz cok sevinirim cevap bekliyorum sizdenn

Ya bende bebek sahibi olmak istiyorum ovulasyn takibi nedir nasil yapilir lutfen benmlede paylasirmisiniz paylasrsanz cok sevinirim cevap bekliyorum sizdenn
Tabii ki oncelikle gitti gidiyordan ovulasyon testi alabilirsiniz adetten bikac gun sonra ayni gebelik testi mantigiyla yapiyorsunuz 10 16 saatleri arasinda son 1 saat su icmemek kaydi ile. Cift cizgiyi gordugunux gun onemli oluyor yalniz ya ayni renkte olacak ikisi ya da ssgdaki hatf sanirim t olan daha koyu olacak sonrasinda tek cizgiyi gormeniz gerekiyor ki catladigini bilesiniz o tek cizgi sonrasinda artik yapamniza gerek yok

Eczaneden alsam ? Yokmudurki alicam muhakkak yuksek ihtimalle tutarmi dersiniz insallh olur bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…