HAMİLELİK ( HERKES BAKSİN LÜTFEN)

Leylanur09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2020
23
12
3
26
Merhaba kızlar daha öncede yazmıştım ben.
2 aylık evliyim eşimle aralık-26 da ovülasyon günüme birlikte olduk. Normalde ocak regl tarihime 6 gün var fakat dün 2 3 damla kahverengi gibi açık pembe leke geldi bende adet olduğumu düşünüp ped koydum. Fakat gece boyu hiç gelmemiş zaten o lekeden sonra da gelmedi. 3 4 gündür belim çok agirordu ara sıra kasıklarıma da ağrılar giriyordu. Bugün ise sabah baktım ped tertemiz akşama doğru 2 3 damla leke gelmiş yine 1 saat önce baktım 1 2 damla tekrardan leke gelmiş acaba bu nedir hamile miyim? Lütfen bilgisi olan herkes yazabilir mi? Mide bulantısına gelirsek bulanıyor ve bulanmıyor arası birşey yani böyle öğüresim yok o derece değil ama yine de var ve 5 gündür sürekli idrara çıkıyorum olağanüstü değil ama normalden fazla.

Bir test yapin veya kan testi yaptirin yani pskolojikde oalbilir bunlar hersey sizin elinizde cubku

Lekelenme yerleşme kanaması olabilir.ama yinede kan test yaptir yada basit hamilelik testi yapabilirsin yarın.

Ben reglime 5 gun kala test yapmistim cikmisti gec dollenme degilse sizde de cikar buyuk ihtimal yarin sabah ilk idrarla test yapin isterseniz bende de acik pembe seklinde yerlesme kanamasi olmustu ve sag kasik agrisi yasiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…