Hamilelik harici Mide Bulantısı :84:

huzurdansorumluevbakani

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2013
114
6
48
İstanbul
merhaba arkadaşlar..yaklaşık 5 yıldır baş ağrımdan daha büyük bi sıkıntıyla yaşıyorum.. mide bulantısı..2 yıllık evliyim evlilik öncesinde başladı sıkıntım halen devam ediyor..genelde sabahları ve kalkar kalkmaz başlıyor..GENELLİKLE DE UYKUMU ALAMADIĞIM ZAMANLARDA.sanki gece ben uyurken bana tıkabasa çürük şeyler yedirmişler hazmedememişim de midem ağzıma kadar doluymuş gibi bir his..elimi yüzümü yıkıyorum dişlerimi fırçalamaya gelince o macun fırça beni kusturacak kadar rahatsız ediyor..çoğu zaman parfüm kullanamıyorum..işe giderken perişan oluyorum otobüs vs eğer dayanamıcak duruma geldiysem ilk durakta iniyorum mecbur, tutmaya çalışsam olmuyo midem içindekileri çıkartma gereği duyuyor :85: ki zaten açım çıkartacağı bişey yok.hiç bişey yemeden işe gidiyorum çünkü yeme düşüncesi bile bulantımı şiddetlendiriyor.poğaça vs alıysam kokusu kazara burnuma gelse tiksiniyorum.. baktıkça bile midem bulanıyor. iki kere dahiliyeye iki kere de psikiyatriste gittim..hepsi psikolojik dedi ilaç vs verdiler ama onlardan da bıktım kendimi kaybetmiş gibi uyuyorum..uykusuzluk yapıyor daha fazla uyku istediğim için uykumu alamamış olduğumdan gün boyu mutsuz dolaşıyorum.aynı sorunla karşılaşıp deva bulan varsa benimle paylaşabilir mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…