HAMİLELİK HAKKINDA KİTAP ÖNERİLERİ

beettyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
251
186
36
Adım adım hamilelik bebek gelişimi hakkında kitap öneleri almak istiyorum . yardımcı olurmusunuz

bende istiyorum kitap önerisi umarım güzel bir tavsiye alırız :)

Elizabeth Fenwick annelik ve bebek bakımı kitabını tavsiye ederim. Detaylı ama yalın ve net biçimde hem gebelik sürecini hem bebek doğduktan sonra gerekli olanları yazmış. Ansiklopedi gibi resimli ve eğlenceli bir kitap

BEBEĞİNİZİ BEKLERKEN SİZİ NELER BEKLER isimli kitap süper hafta hafta neler olduğu aklınıza takılabilecek soruların cevapları mevcut ben memnunum

BEBEĞİNİZİ BEKLERKEN SİZİ NELER BEKLER isimli kitap süper hafta hafta neler olduğu aklınıza takılabilecek soruların cevapları mevcut ben memnunum

tavsiyeler için teşekkürler. :)

Heidi E. Murkoff & Sharon Mazel'in Bebeginizi Beklerken Sizi Neler Bekler kitabi muhtesem bir bilgi kaynagi. Tavsiyem ciltlisinin alinmasi.kutuphanenizde bulunmasi gereken bir ansiklopedi kesinlikle.
Bir de isin manevi boyutu icin Aysegul Akakus Akgun'un 9 ay 99 Esma'si var tavsite edebilecegim. Cok tehlikeli sureclerim oldu ki hala devam ediyor. Beni cok rahatlattigini soyleyebilirim.

Hamileligimin başından beri herseyimi kontrol ettiğim 2 kitap var :) biri hafta hafta hamileliginiz. Diğeri bebeginizi beklerken sizi neler bekler. Bu hafta Dogmamis çocuğun gizli yaşamı isimli kitabı aldım keşke daha önce alsaymisim :)

Arkadaşlar size nacizane tavsiyem. Eğer bebek gelişimin merak ediyorsunuz yabancı yazarların kitapları alınabilir. Yok bebek eğitimi, çocuk eğitimi gibi kitaplar arıyorsunuz lütfen Türk yazarlardan alın.

ben o hataya bir kez düştüm. Tracy hogg diye bir kadının kitabını aldım onu uygulamaya koydum, zavallı cocuguma işkence ettim. Batı İnsanı ıle Anadolu insanı bir değil, kültürler farklı. Eğitim ile ilgili Adem güneşin kitaplarını alın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…