kızlar 21+4 haftalık hamileyim ultrasona göre ama en son sat tarihimi bilmiyorum çocugumda gelişim geriliği olabılırmı sizce korkmaya basladım doktorum hersey normal dedi ama tarihi bilmediğim için içim hiç rahat değil
sat tarihini bilinmediği durumlarda ultrasonla gebelik haftası belirleniyor , korkmanızı gerektirecek herhangi bir durum olsaydı doktorunuz size söylerdi. Endişelenmeyin biraz rahatlayın ve gebeliğinizin tadını çıkarın.
Ben gebeligimi cok gec ogrendim hic bi belirtisi yoktu ustune gordum bide bilmeden birsuru sey yaptim o yuzden cok korkuyorum. Hesaplrda pek bi karisik geliyo . Ultrasn gelisim haftasina gore 6 mart gozuyo ama ben normalde ne zaman gebe kaldim peki .s
usg ölçümü satla doğru orantılı zaten doktoruna guven ve rahatla :) bundan sonrakı hayatın zaten mınık bır bebeğin hayatından endışe etmeyle gececek, yedımı doydumu,duştumu, canımı yandı bla bla bla...2 yaş annesı
kızlar 21+4 haftalık hamileyim ultrasona göre ama en son sat tarihimi bilmiyorum çocugumda gelişim geriliği olabılırmı sizce korkmaya basladım doktorum hersey normal dedi ama tarihi bilmediğim için içim hiç rahat değil
Ben sat ı biliyorum 5 haziran benimki- sata göre 11+3 günlük hamileyim.Ama ultrasonda 12+0 görünüyor yani 4 gün
ilerde ultrasona göre. Benimde kafamı karıştırdı.Cuma günü kontrolüm var soracağım doktora neden oluyormuş bu fark diye.