• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik haftası acil

dfnemm

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2013
4
0
6
Antalya
kızlar 21+4 haftalık hamileyim ultrasona göre ama en son sat tarihimi bilmiyorum çocugumda gelişim geriliği olabılırmı sizce korkmaya basladım doktorum hersey normal dedi ama tarihi bilmediğim için içim hiç rahat değil:(

sat tarihini bilinmediği durumlarda ultrasonla gebelik haftası belirleniyor , korkmanızı gerektirecek herhangi bir durum olsaydı doktorunuz size söylerdi. Endişelenmeyin biraz rahatlayın ve gebeliğinizin tadını çıkarın.:14:

Ben gebeligimi cok gec ogrendim hic bi belirtisi yoktu ustune gordum bide bilmeden birsuru sey yaptim o yuzden cok korkuyorum. Hesaplrda pek bi karisik geliyo . Ultrasn gelisim haftasina gore 6 mart gozuyo ama ben normalde ne zaman gebe kaldim peki .s

usg ölçümü satla doğru orantılı zaten doktoruna guven ve rahatla :) bundan sonrakı hayatın zaten mınık bır bebeğin hayatından endışe etmeyle gececek, yedımı doydumu,duştumu, canımı yandı bla bla bla...2 yaş annesı ;)

Allah bagislasin canim uzun omur versin :) satla tutmuyo iste hayatim sorun orda korku sardi iyice surekli aklim orda :(

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tatlım inş. bi sorun yoktur :26:

kızlar 21+4 haftalık hamileyim ultrasona göre ama en son sat tarihimi bilmiyorum çocugumda gelişim geriliği olabılırmı sizce korkmaya basladım doktorum hersey normal dedi ama tarihi bilmediğim için içim hiç rahat değil:(

Ben sat ı biliyorum 5 haziran benimki- sata göre 11+3 günlük hamileyim.Ama ultrasonda 12+0 görünüyor yani 4 gün
ilerde ultrasona göre. Benimde kafamı karıştırdı.Cuma günü kontrolüm var soracağım doktora neden oluyormuş bu fark diye.

Back