How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hamilelik göbeği gitmiyor

Gerigelenmektup53

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2022
27
16
3
28
Selam Kızlar ;
5 ay önce doğum yaptım ve doğum göbeğim öyle kaldı ben ne yapacağım da bu göbekten kurtulacam. Etrafımdaki insanlar göbeğimin kalıcı olduğunu söylüyolar.

Emziriyorsan eğer çevreye kulaklarını kapat ve bebeğini düşün sadece ye gitsin. Ye derken hamur işi değil tabi sağlıklı ye. Emzirmiyorsan eğer yemeyeceksin kardeşim bu kadar basit sormana bile gerek yok. Spor yap,protein ağırlıklı beslen ve bol su iç. Uzun süre aç bırakırsan vücudu kolay kilo verirsin. Aralıklı oruç yöntemini araştır derim.

Sadece göbek varsa karın kası yırtılması olabilir. Fizyoterapist ile görüşün. Ama kilo her yerdeyse önce diyet. Porsiyon küçültmek, ekmeği kesmek bile büyük bir fark yaratıyor.

Canım ben ABD de doğum yaptım. Sezeryan masasındn kalkmadan lastikli cırtcırtlı yün korse doladılar belime. Sıkı sıkı paket yaptılar beni. Enliydi. Belimi sırtımı tuttu. Meme vermek için göğsümü açınca sırtım soğuk almadı sayesinde. Serzeryan acısını azalttı. Ne gece ne gündüz hiç çıkarmadım. Aylrca devamlı taktım. Belim inceldikçe korsenin cırtcırtını daha ileri sardım. Belim şimdi incecik. Genç kız gibiyim. Tam eski haline dönmem iki yılımı aldı. Kollarım vb.
Emzirmene vak tabi ama sağlıklı beslen. Emzirecem bahanesinin arkasına, sığınma. Yavaştan egzersiz de yap.

CAnım ne kadar zayıflarsan zayıfla doğum göbeği kalıyor. Onun icin spor falan yapman lazım diyorlar. Ben de spor yapınca belimden günlerce yatıyorum. Ama yukarda arkadaşın dediği gibi korse işe yarıyor diyorlar korse al kendine

4 yıl önce normal doğum yaptim.Eve gider gitmez korse taktım.Korseyi sık sık taktım.Dogumdan 2 yıl sonra göbeğim içinde özellikle alt göbeği çalıştıran karın hareketleri yaptım .(Çok hafif bir şekilde hamilelik göbeğim vardı) O da zamanla kkayboldu.Yani istersen o göbek gidiyor biraz çabalaman lazım.

4 yıl önce normal doğum yaptim.Eve gider gitmez korse taktım.Korseyi sık sık taktım.Dogumdan 2 yıl sonra göbeğim içinde özellikle alt göbeği çalıştıran karın hareketleri yaptım .(Çok hafif bir şekilde hamilelik göbeğim vardı) O da zamanla kkayboldu.Yani istersen o göbek gidiyor biraz çabalaman lazım.
Hangi korseden aldınız? Benim de doğuma az kaldı, araştırıyorum hangisini alacağımı bilmiyorum.

Canım ben ABD de doğum yaptım. Sezeryan masasındn kalkmadan lastikli cırtcırtlı yün korse doladılar belime. Sıkı sıkı paket yaptılar beni. Enliydi. Belimi sırtımı tuttu. Meme vermek için göğsümü açınca sırtım soğuk almadı sayesinde. Serzeryan acısını azalttı. Ne gece ne gündüz hiç çıkarmadım. Aylrca devamlı taktım. Belim inceldikçe korsenin cırtcırtını daha ileri sardım. Belim şimdi incecik. Genç kız gibiyim. Tam eski haline dönmem iki yılımı aldı. Kollarım vb.
Emzirmene vak tabi ama sağlıklı beslen. Emzirecem bahanesinin arkasına, sığınma. Yavaştan egzersiz de yap.
Merhaba hangi korse bu bende almayi dusunuyorum ama ne alacagimi bilmiyorum

Back