Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle hamilesiniz :) umarım sağlıklı ilerler herşeyGebelik testim silik çıktı ilaç kullanıyorum. Emin de olamadım.Sizce kan testi vermelimiyim.
Kızlar benimde 5 gündür sadece kahve lekelenmem var adet günüm bugündü olmadım peçeteleye silince hafif geliyor halâ iki gün öncede böyle çamur gibi kahve lekelenme oldu sizce gebelik ihtimali nedir evde testim yok olsa yapmıştım şimdi yarın da olmazsam eğer test alıp yapmayı düşünüyorum böyle bir durum yaşayan var mı?Gebelik testim silik çıktı ilaç kullanıyorum. Emin de olamadım.Sizce kan testi vermelimiyim.
Kızlar regl olmama 4 gün var ama silik de olsa 2. Çizgi belli sizce gebe miyimGebelik testim silik çıktı ilaç kullanıyorum. Emin de olamadım.Sizce kan testi vermelimiyim.
Testin artı medse inanma pek canım kan ver en sağlamıKızlar regl olmama 4 gün var, eşimle gebelik planlıyoruz sizce hamile olabilir miyim ¿
Testin artı medse inanma pek canım kan ver en sağlamıKızlar regl olmama 4 gün var, eşimle gebelik planlıyoruz sizce hamile olabilir miyim ¿
sizinde çizginiz baya belli hayırlı olsun hepinize banada dua edinBenim de bugün boyle cikti regl gunum bugun fakat olmadım. Hayal mi görüyorum diyorum ama sizinki de görünüyor. Hamile olabilir miyiz gerçekten??
Merhabalar benim de reglim 3 gün gecikti geçen hafta kan vermiştim negatif çıktı ama bugün böyle silik çıktıGebelik testim silik çıktı ilaç kullanıyorum. Emin de olamadım.Sizce kan testi vermelimiyim.
Suanki durumunuz nedirMerhabalar benim de reglim 3 gün gecikti geçen hafta kan vermiştim negatif çıktı ama bugün böyle silik çıktı