• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik - euthyrox

temmuz8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
11
3
1
31
Merhabalarrr kadinlar kulubü üyeleri :)
Canlarim hamilelik haberini yeni aldim daha bir hafta kadar oldu. Hemen doktora gittim tabi kii kan tahlili verdim guatrm yuksek cikti. Tsh 8. Zaten gebelik öncesi de Euthyrox 50 mg kullaniyodum. Doktora ilaca devam ediyim mi bebege bi zarari olur mu dedim insallah olmaz dedi. Simdi aklimda soru isareti kaldi sizce kullanmali miyim kullananlar var mi araniz da ya da bi sknti yasayan

Ben kullandım bir sıkıntı olmadı. TSHnin yüksek olması bebeğe daha çok zarar veriyor diye biliyorum. İnşallah sizde de bir sıkıntı olmaz. Sağlıkla kucağıniza almanız dileğiyle..

Ben kullandım bir sıkıntı olmadı. TSHnin yüksek olması bebeğe daha çok zarar veriyor diye biliyorum. İnşallah sizde de bir sıkıntı olmaz. Sağlıkla kucağıniza almanız dileğiyle..
Teşekkür ederim cevabiniz için umarim bi sknti olmak. Kendisini çok bekledik inşallah skntisiz bi şekilde kucağımıza alabiliriz

Canlarim hamilelik haberini yeni aldim daha bir hafta kadar oldu. Hemen doktora gittim tabi kii kan tahlili verdim guatrm yuksek cikti. Tsh 8. Zaten gebelik öncesi de Euthyrox 50 mg kullaniyodum. Doktora ilaca devam ediyim mi bebege bi zarari olur mu dedim insallah olmaz dedi. Simdi aklimda soru isareti kaldi sizce kullanmali miyim kullananlar var mi araniz da ya da bi sknti yasayan
Bana bugün dahiliye yazdı 25 mg hamilelerde değerin 3.50 mi ne olmasını isteriz dedi zaten kadın doğumcum yönlendirmişti.1 ay kullanıp kan vericem tekrar .

Bana bugün dahiliye yazdı 25 mg hamilelerde değerin 3.50 mi ne olmasını isteriz dedi zaten kadın doğumcum yönlendirmişti.1 ay kullanıp kan vericem tekrar .
Bende doktor oyle bi tepki verince bilemedim bi zarari olur mu diye cok arada kaldim. Cevabiniz icin tesekkurler :)

Merhabalar ben de 10 haftalik hamileyim tsh 9 cikti.Ozel hastanede gitttigimiz doktor beni cok korkuttu bebekte zeka geriligi olusmus olabilir diye.Kac gundur stresten uyuyamiyorum

Hamilelik belirtilerin nelerdi peki sağlıkla gelsin inşallah

Merhabalar ben de 10 haftalik hamileyim tsh 9 cikti.Ozel hastanede gitttigimiz doktor beni cok korkuttu bebekte zeka geriligi olusmus olabilir diye.Kac gundur stresten uyuyamiyorum
Benim de öyle oldu ilk özele gittim benim de orda yüksek çıktı zaten öncesinde kullaniyodum guatr ilaci devam edeyim mi dozu attirayim mi nasi yapalim dedim insalllah bisi olmaz dedi sadece bende baya taktim ama sonra başka doktora gittim o da tabi bişi olmaz kullanmaman sknti olur dedii doktorun cevaplari yonlendirmesi cok onemli o yüzden bi de zaten stresli bi süreç hemen korkuyo insan. Insalllahgh bi sknti olmadan kucağina alirsin 🙏🏻🙏🏻

Hamilelikte kullanıp ilacın yan etkisi olarak halsizlik ve mide bulantısı yaşayan oldumu 8 haftalığım

İnşallah olmaz demesi gerçekten tedirginlik verici. Sabah aç karna kan verecek şekilde ilacını içmeden randevunu alıp bir dahiliye doktoruna görünmelisin tiroid hormon bozuklukları gebelikte bebek için tehlikeli olabiliyor. İlaç dozunun muhakkak ayarlanması gerekir.

Hamilelikte kullanıp ilacın yan etkisi olarak halsizlik ve mide bulantısı yaşayan oldumu 8 haftalığım
Ben uzun zaman oldu kullanali ama gece kullandığımı hatırlıyorum ilaçlarımı sadece troid değil başka ilaclarimda vardı midem bulanirdı halsiz olurdum basım dönerdi, gece tam uykuya daldı dalacak arasinda içerdim ki o arada uykuyla bastirirdim

Back