Merhabalar, 2 senendir çocuk bekliyorduk ama olmadı , daha sonrası hastaneye gittim polikistik over dendi tüp bebek merkezine gönderdiler. Bir kez gittim ve bir daha gitmedim. Sonra farklı bir sehire gittim orada çok tavsiye edilen iki doktor vardı hsg çekildi tüpler kapalıymış açıldı çok şükür 2 ay sonra gebe kaldim. Beta takibi yaptım doktora gitmeden ama sorun olduğunu anladım ailemi ikna edemedm. Doktora gittik ve benim bildiğim herseyi söyledi bir hafta sonra gel dedi ve daha dolmadan sabah kanama başladı. Ben hep hissettim bir sorun olduğunu çevremdeki herkes umutluydu. Bugün gittim doktora ve düşük başladığını ve zaten kesenin olup çocuk olmadığını söyledi. Ne kadar ağladım üzüldüm anlatamam herkes ağrı sancı yüzünden oluğunu sanıyor. Çocuk yoktu belki ama canımdan can gitti .herkesin tesellisi başladı " bir daha olur , en azından gebe kaldığını gördün, saha gençsin, zaten çocuk yokmuş vs. Vs. " benim şu an psikolojim hic iyi değil ne yapacağımı bilmiyorken herkes hayatıma kaldığı yerden devam etmemi istiyor. Beni ancak böyle bir duruma yakından şahit olmuş insanlar anlar kanamam hala var pazartesiye kadar kese düşmez ise kürtaj yapılacak... neden oluyor ki böyle içimde hala kese var hen kendimi hamile gibi hissediyorum yada öyle istiyorum. Rabbım hepimize sabır versin inşallah. Rahim anne baba olmayı hak eden kimseyi evlat kokusuna hasret bırakmasın. Bugün bir başka kişinin de aynı durum yaşadığını ve yaknis olduğunu söyledi ailesi uzakta. Ama eğer görürse şunu söylemek istiyorum aileniz yanınızda olsa da. Eşiniz de dahil kimse bu acıya ortak olamaz sizinle ben şu an kalabalık ail3 içerisinde yalnızım