Merhaba hanımlar, hamilelik belirtilerini bende burdan okuyarak, umut ede ede, sonunda hamile olduğumu öğrendim. İlk öncelikle hamilelik belirtilerimde aniden göğüs şişliği, acıkma beyaz durmayan akıntı.. hal ve ruh olarak duygusaldım. İdrar testinde adet olmam gereken ilk gün cift çizgiyi gördüm, çizgi hafif silikti ve bu silik, tam olmayan çizgiler hep devam etti, sağlıklı olmayan bir gebelik olduğu icinmidir bilmem, tabi ben hiç öyle düşünmedim. Kan testi verdim beta hcg 290 çıktı 2 4 haftalık hamile idim, bir hafta sonra rutin kontrollerim olacaktı kese görme gibi, bir hafta sonra hcg 600 çıktı bana dış gebelik olabileceğini ya da sağlıksız gebelik olduğunu söylediler, eğer dış gebelik ise iğne olacağımı ama ağır bı iğne şimdilik eve git dediler.. gece olduğunda kanamam arttı acile kaldirildim, bizde kan uyuşmazlığı olduğu için hemen iğne yaptılar, hastanede kanamam varken iki kere çatal muayne oldum orda yaşadıklarımi asla unutamayacagim, eve geldim ağrı siziyla uyudum meger düşük yapiyormusum, sabah kalktığımda baş parmak kalınlığında bı et parçası vardı, tekrar doktor gidip kan verdim 544 çıktı, bir gün daha beklenip duruma göre kürtaj olacağımı soylediler, çok küçük 4 5 haftalık bebek kendi kendine dusermi acaba yani bence düşürdüm kürtaja gerek var mı ? Ben uzun uzun yazdım belki biri bilgi sahibi olur diye okuyanlar hakkınızı helal edin ..