Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah korusun, doktor yok dediyse yoktur, kanamaniz kahverengi mi cogu kiside kahve lekelenme geliyormus hamilelik sirasindaBen 5 haftalık hamileyim şuan ama kanamalı geçiyor nedense doktora gittim şükür bir sorun yok dedi ama kanama olan bu şekilde hamilelik geçiren var mk ? Korkuyorum düşük olucak diye açıkcası
Dün geldi sadece iğne vuruldum sonra yine geldi şükür bu gün bir şey yok dün kasık ağrımda çok fazlaydı bu gün yok öyle … zaten kesenin biri diğerine göre de küçüktü… o mu vazgeçti tutunmaktan diye düşünüyorum şuanBende hiç kanama olmadı, devamlı kanama mı?
Dün geldi sadece iğne vuruldum sonra yine geldi şükür bu gün bir şey yok dün kasık ağrımda çok fazlaydı bu gün yok öyle … zaten kesenin biri diğerine göre de küçüktü… o mu vazgeçti tutunmaktan diye düşünüyorum şuan
Düşük belirtisi dimi … sanırsam bir tanesi tutunmaktan vazgeçti diyorum boyutuna bakar mısınBu pimpirik hamilelik boyunca devam edecek…
Ben kan gördün mü acile gitmekten yanayım her zaman özellikle kasık ağrısı da varsa…
Ne sen ne ben buna yorum yapamayız hayatım belki yerleşme kanaması sende çok oluyordur, hemen kötüye yorma…Düşük belirtisi dimi … sanırsam bir tanesi tutunmaktan vazgeçti diyorum boyutuna bakar mısın
Ne sen ne ben buna yorum yapamayız hayatım belki yerleşme kanaması sende çok oluyordur, hemen kötüye yorma…
Ama acil yakınsa bir uğra derim çocuk için değer…gittim
Gittim sadece iğne vurdular kanama geçsin diye dinlen dediler …Ne sen ne ben buna yorum yapamayız hayatım belki yerleşme kanaması sende çok oluyordur, hemen kötüye yorma…
Ama acil yakınsa bir uğra derim çocuk için değer…
Sonrasında kanaman oldu mu?Gittim sadece iğne vurdular kanama geçsin diye dinlen dediler …
Oldu sonra gittiğimde tamam fazla bir kanama değil kendini yorma dinlen dediler ama açıklama yok işte … net bir konuşma olmadı … dediği buydu sadeceSonrasında kanaman oldu mu?
Özele gitsen olmaz mı?Oldu sonra gittiğimde tamam fazla bir kanama değil kendini yorma dinlen dediler ama açıklama yok işte … net bir konuşma olmadı … dediği buydu sadece
Zaten acıbademe bağlı kendi kliniği de olan bir doktor … başka doktora da mı göstereyim sizce ?Özele gitsen olmaz mı?
Şöyle yapın bence ben devlete gidiyorsunuz sanıyorum, bakın kısa zamanda devlet randevusu varsa devletten alın…Zaten acıbademe bağlı kendi kliniği de olan bir doktor … başka doktora da mı göstereyim sizce ?
Her şeye normal denmesi canımı sıkıyor kasık ağrısı çekiyorum normal kan geliyor normal ger şey normal …Özele gitsen olmaz mı?
Ben randevu alayım o zaman yine de teşekkürler çokŞöyle yapın bence ben devlete gidiyorsunuz sanıyorum, bakın kısa zamanda devlet randevusu varsa devletten alın…
Eğer yoksa başka özel h denersiniz…
Ben hep öyle yaptım…
Devlete de gösterdim özele de
Anlıyorum seni belki de normaldir…Her şeye normal denmesi canımı sıkıyor kasık ağrısı çekiyorum normal kan geliyor normal ger şey normal
Merhaba bende aynı senin durumdayim.Dun gece başladı kanamam kırmızılı ağrılı sızılı sekilde bugün yavaş yavaş kesildi gibi sanki progestan kullandiriyor doktorum günde 3 kez. Henüz muayene olmadım beta hcg takibindeyim..Sonucunuz ne oldu acaba ? İnşallah herşey yolundadır ..Ben 5 haftalık hamileyim şuan ama kanamalı geçiyor nedense doktora gittim şükür bir sorun yok dedi ama kanama olan bu şekilde hamilelik geçiren var mk ? Korkuyorum düşük olucak diye açıkcası
Bende ara ara pembe lekelenme geliyor açıkcası kalp atışını haftaya duyucam inş bakalım ama dünde sarı akıntı geldi nedense bilemedim … umarım yolundadır her şey çok darlandım 3 ay risk dönemi geçsin istiyorum açıkcası .. bebekleri görmedik sadece kese gördük 5. HaftadaMerhaba bende aynı senin durumdayim.Dun gece başladı kanamam kırmızılı ağrılı sızılı sekilde bugün yavaş yavaş kesildi gibi sanki progestan kullandiriyor doktorum günde 3 kez. Henüz muayene olmadım beta hcg takibindeyim..Sonucunuz ne oldu acaba ? İnşallah herşey yolundadır ..
Benim de 5 haftalık ken kanamam başladı önce az sonra 7. Haftada adet olurcasına hem de kırmızı renkte. İki doktora gittim sebep bulamadılar Protestan verdiler. Ama 7. Haftada kalbini duyamadık ve haftasına göre küçüktü o yüzden kürtaj oldum seninkisi umarım sağlıklıdır ve kanamaların sonra ermiştirBen 5 haftalık hamileyim şuan ama kanamalı geçiyor nedense doktora gittim şükür bir sorun yok dedi ama kanama olan bu şekilde hamilelik geçiren var mk ? Korkuyorum düşük olucak diye açıkcası