• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik durunu

IZTU

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2022
21
7
1
28
Merhaba hanimlar size bi sorum olcak benim gibi ayni olan varmi merak ediyorum adetim her ay 3 4 gün atıyor her ay adet döngüm değişiyor 25 26 30 arası sizcede bu normal bi döngümü yani çocuk düşünen biri olarak olma olasılığı sizce nedir şuanda 3 gun geciktim ve harhangi bir gebelik belirtisi hissi yok

Merhaba hanimlar size bi sorum olcak benim gibi ayni olan varmi merak ediyorum adetim her ay 3 4 gün atıyor her ay adet döngüm değişiyor 25 26 30 arası sizcede bu normal bi döngümü yani çocuk düşünen biri olarak olma olasılığı sizce nedir şuanda 3 gun geciktim ve harhangi bir gebelik belirtisi hissi yok
Sürekli böyleyse sorun yok. 2 ay hiç olmayıp 3. Ay 10 günden fazla adet görüyorsan ya da ayda 2 defa adet olup 2 ya da 3 ay olmuyorsan düzensizdir. Her bünye aynı değil. Mesala benim de 2 gün öne gelir bazen de 2 gün ileri atar benim döngüm 26. Gün ve 30. Gün arasındadır. Hatta ben Şubat ayınd beklediğim tarihten 4 gün önce oldum ama aşırı stresli geçmişti ben nikahımı ağustosta yaptım geçen ay düğünüm vardı. Bi doktor kontrolüm vardı sordum doktora sıkıntı yok arada olabilir dedi. Bebek içinde sıkıntı olacağını düşünmüyorum eğer başka bi rahatsızlığın yoksa.

Evet doğum yaptığımdan beri bu şekilde adetim sanrım dogumdan sonra düzenler değişiyor

Back