Hamilelik durumu oluşur mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
28
Geçen ay reglden iki gün önce ilişkiye girdim sonra regl oldum, bu ay böyle bi risk var mı ayın ikisinde bir ay olacak olmadım, normalde olmam gerekiyordu ;(

Zorunlu sevgilin prezervatif parasını versin bi zahmet 🤣 bunları yaşama
Prezervatifler ne olmuş öyle fiyatlar ya geçen markette gördüm yuh dedim çok kişi fiyatı yüzünden zaten geri çekilme yapacak ha yağmurdan kaçarken doluya tutulmak bu olsa gerek..
ped , prezervatif bunlar sağlık ocağında ücretsiz verilmeli

Prezervatifler ne olmuş öyle fiyatlar ya geçen markette gördüm yuh dedim çok kişi fiyatı yüzünden zaten geri çekilme yapacak ha yağmurdan kaçarken doluya tutulmak bu olsa gerek..
Prezervatifi isteyince sağlık ocağı veriyor zaten diye biliyorum, durumu olmayan arkadaşım öyle alıyor.
Z zorunlualann kendini koru! Hem doğum kontrol hapı kullan ki kontrol sende olsun, hem prezervatif kullandırt, ne arkadaşlar biliyorum eşlerinin aldattığını hastalık kapınca öğrenenler, siz evli de değilsiniz, birlikte de yaşamıyorsunuz, ne biliyorsun adam aletini diğer günler nerede gezdirdiğini!

Eskiden doğum kontrol hapı veriliyordu oda kalktı

İnanılmaz derecede artmış 150 tl falan gördüm ben ŞOK ŞOK ŞOK oldum.Geri çekilmeye devam :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X