- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 28
- Konu Sahibi zorunlualann
Geçen ay reglden iki gün önce ilişkiye girdim sonra regl oldum, bu ay böyle bi risk var mı ayın ikisinde bir ay olacak olmadım, normalde olmam gerekiyordu ;(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yap.Geçen ay reglden iki gün önce ilişkiye girdim sonra regl oldum, bu ay böyle bi risk var mı ayın ikisinde bir ay olacak olmadım, normalde olmam gerekiyordu ;(
Zorunlu test yap para harcamak için sebep + nasıl geçen ay Aralık'ta mi en son oldun yani ?Geçen ay reglden iki gün önce ilişkiye girdim sonra regl oldum, bu ay böyle bi risk var mı ayın ikisinde bir ay olacak olmadım, normalde olmam gerekiyordu ;(
E bebekte indirim var hadi iyisin. Hayırlı olsun 9 aya doğarGeçen ay reglden iki gün önce ilişkiye girdim sonra regl oldum, bu ay böyle bi risk var mı ayın ikisinde bir ay olacak olmadım, normalde olmam gerekiyordu ;(
Ohooo zorunlunun lafina bakarsak....Hani ilişkiye gitmeyecektin ya noldu o iş
İnşallah olmuşsundurGeçen ay reglden iki gün önce ilişkiye girdim sonra regl oldum, bu ay böyle bi risk var mı ayın ikisinde bir ay olacak olmadım, normalde olmam gerekiyordu ;(
Test yap, biz müneccim değiliz. Hamile değilsindir demek imkansızGeçen ay reglden iki gün önce ilişkiye girdim sonra regl oldum, bu ay böyle bi risk var mı ayın ikisinde bir ay olacak olmadım, normalde olmam gerekiyordu ;(
Prezervatifler ne olmuş öyle fiyatlar ya geçen markette gördüm yuh dedim çok kişi fiyatı yüzünden zaten geri çekilme yapacak ha yağmurdan kaçarken doluya tutulmak bu olsa gerek..Zorunlu sevgilin prezervatif parasını versin bi zahmet bunları yaşama
Prezervatifi isteyince sağlık ocağı veriyor zaten diye biliyorum, durumu olmayan arkadaşım öyle alıyor.Prezervatifler ne olmuş öyle fiyatlar ya geçen markette gördüm yuh dedim çok kişi fiyatı yüzünden zaten geri çekilme yapacak ha yağmurdan kaçarken doluya tutulmak bu olsa gerek..
ped , prezervatif bunlar sağlık ocağında ücretsiz verilmeli
Eskiden doğum kontrol hapı veriliyordu oda kalktıPrezervatifler ne olmuş öyle fiyatlar ya geçen markette gördüm yuh dedim çok kişi fiyatı yüzünden zaten geri çekilme yapacak ha yağmurdan kaçarken doluya tutulmak bu olsa gerek..
İnanılmaz derecede artmış 150 tl falan gördüm ben ŞOK ŞOK ŞOK oldum.Geri çekilmeye devam :)Prezervatifler ne olmuş öyle fiyatlar ya geçen markette gördüm yuh dedim çok kişi fiyatı yüzünden zaten geri çekilme yapacak ha yağmurdan kaçarken doluya tutulmak bu olsa gerek..
Çocuk bezleri daha pahalı, siz yine de korunun :)İnanılmaz derecede artmış 150 tl falan gördüm ben ŞOK ŞOK ŞOK oldum.Geri çekilmeye devam :)
Çocuk daha mı ucuz?İnanılmaz derecede artmış 150 tl falan gördüm ben ŞOK ŞOK ŞOK oldum.Geri çekilmeye devam :)
Ya zorunluda prezervatif vardir zaten. Görüntülü konusmada arkada dolapta duran...Zorunlu sevgilin prezervatif parasını versin bi zahmet bunları yaşama