• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik disinda baska ihtimaller var midir?

kakaokafa

battı fishing, yan going. ♐
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
1.234
1.732
133
Merhaba arkadaslar, ben dun gece ac karnina yattiktan sonra bu sabah rahatsizlandim. Annemle acile gittik. Mide agrisi, sirt agrisi ve kusma sikayetlerimin oldugunu soyledim doktora. Ilk kan testinde Beta hcg pozitif cikti! Ustelik bekarim ve adetlerim aksamiyor. Cocuk da beklemiyorum haliyle. Ama bunu duyunca hem annem hem de ben soka girdik. Ikinci kere kan tahlili yapildiginda degerler bu kez normal cikti. Hicbir sey anlamadim bu durumdan, pazartesi gunu de gebelik testi icin gun verildi bana. Agir bir stres altindayim, cunku bizimkiler beni diken ustunde birakiyorlar. Bu durumu daha once yasayan var midir aranizda?

Merhaba arkadaslar, ben dun gece ac karnina yattiktan sonra bu sabah rahatsizlandim. Annemle acile gittik. Mide agrisi, sirt agrisi ve kusma sikayetlerimin oldugunu soyledim doktora. Ilk kan testinde Beta hcg pozitif cikti! Ustelik bekarim ve adetlerim aksamiyor. Cocuk da beklemiyorum haliyle. Ama bunu duyunca hem annem hem de ben soka girdik. Ikinci kere kan tahlili yapildiginda degerler bu kez normal cikti. Hicbir sey anlamadim bu durumdan, pazartesi gunu de gebelik testi icin gun verildi bana. Agir bir stres altindayim, cunku bizimkiler beni diken ustunde birakiyorlar. Bu durumu daha once yasayan var midir aranizda?

Bekarsanız ve kesinlikle eminseniz kendinizden ya başka sonuçla karıştı yada cihazları sorunlu..Yada başka bir iki durumdan dolayı betahcg nin yüksek çıktığı durumlar olur.Testi yenileyene kadar endişelenmeyin ama ihmal de etmeyin...

Bahsettiğiniz şikayetler safra kesesi ağrısına çok benziyor.Sizi başka açıdan değerlendirmediler mi ?

Kaç çıktı ki beta ? İlginç olmuş hakkaten

İyi de evli değilseniz ve herhangi bir bebek şüphesi yoksa neden beta HCG testi yapıldı o daha enteresan geldi. Ben evli olmama rağmen mide bulantısı ve kusma şikayetiyle gittiğimde gebelik şüphesi var diyene kadar o testi yapmamışlardı...

Bekarsanız ve kesinlikle eminseniz kendinizden ya başka sonuçla karıştı yada cihazları sorunlu..Yada başka bir iki durumdan dolayı betahcg nin yüksek çıktığı durumlar olur.Testi yenileyene kadar endişelenmeyin ama ihmal de etmeyin...

Bahsettiğiniz şikayetler safra kesesi ağrısına çok benziyor.Sizi başka açıdan değerlendirmediler mi ?
Kadin dogumdan baska bir yere yonlendirmediler beni. Ki mide agrisini daha once de yasamistim ama ne doktora gitmistim ne de baska ihtimallerden suphelenmistim

İyi de evli değilseniz ve herhangi bir bebek şüphesi yoksa neden beta HCG testi yapıldı o daha enteresan geldi. Ben evli olmama rağmen mide bulantısı ve kusma şikayetiyle gittiğimde gebelik şüphesi var diyene kadar o testi yapmamışlardı...
Ben de buna anlam veremedim...

hamilelik dışında da beta hcg yüksek çıkabiliyor. Ama önce yüksek sonra düşük çıktıysa o laboratuvara güvenmeyin kalibrasyonu yapılmamıştır cihazın.

kızlardeşimi bayramın ilk günü götürdüm acile

kusma ve yüksek ateş vardı başı dönüyordu

evimiz bahçeli dr kene yapışmış ihtimalini dahi düşündü

vücudunu soyduk baktık

kene bile geldi aklına hcg gelmedi

O zaman 28 dir sanirim. E peki son durum nedir?
Kucuk porsiyon yemek yemek zorunda kaliyorum. Mide bulantisi ve kusma yok bu kez. Ama soguktan da etkileniyorum. Ayni yasamamak icin sik araliklarla yiyorum. Yarin kontrole gidecegim dedigim gibi. Isin komigi de bir hafta once adetim bittikten sonra dedikleri seyler...

kızlardeşimi bayramın ilk günü götürdüm acile

kusma ve yüksek ateş vardı başı dönüyordu

evimiz bahçeli dr kene yapışmış ihtimalini dahi düşündü

vücudunu soyduk baktık

kene bile geldi aklına hcg gelmedi
Peki son durum ne oldu?

Back
X