Hamilelik depresyonu yaşayanlar hangi ilaçları kullandınız? Validol damla kullanan var mı aranızda?

sero43

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2022
6
0
29
Merhaba arkadaşlar. 5 aylık hamileyim ve hamilelik depresyonuna yakalandım. Aşırı kaygılarım sonucu uyku düzenim beslenmem alt üst oldu. Kalp çarpıntısıda başlayınca pskiyatıra gittim ve bana passiflora şurup birde validol damla verdi. 2 gün kullandım validol damlayı c grubu bir ilacmış. İçim rahat etmedi bebeğe zararı olur diye bıraktım. Acaba hamileliğinde bu damlayı yada hap şekli olanda varmış bu ilacı kullanan ve sorunsuz bebeğini kucağına alan varmı. Lütfen bana yardım edin !!!

İlacı kullanmadım hiç psikiyatriye de gitmedim ama gebelik depresyonuna yakalandığımı düşünüyorum internette belirtileri yaşadıklarımla aynıydı daha az önce bile inanır mısınız uzanırken ben bıktım artık bu durumdan ne zaman sona ericek dedim sonra hemen bir tövbe cektim kafam almak bullak günler bitmek bilmiyor sanki korku isteksizlik hepsi var isteyerek hamile kaldığım halde

Bende çok isteyerek ve tedavi sonucu hamile kaldım. Ama altta yatan korkularım vardı iki tane engelli kardeşim olduğu için sürekli kötü düşünceler aklımdan çıkmadı ve bu hale geldim. Şu an 2 gün bu ilacı kullandigim için bebeğime bisey olmuş gibi geliyor çok korkuyorum

Bende depresyondayımöyle böyle değil psikiyatra randevu aldım ilaç falan neyse alacağım yoksa gidişim kötü çok kötü hamilelik bana iyi gelmedi

Kızlar konuyu açalı bir yıl olmuş. Merak eden olursa hamilelik depresyonum doğum yapana kadar devam etti ne zamanki çocuğumu sağ salim kucağıma aldım o gün herşey bütün kaygılar bitti. Ama 9 ay ömrümden 9 yıl alıp götürdü. Aynı durumda olan herkese geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…