4 önce gittik sormayı unuttm 1 ay sonra muayeneBunu doktorunuz bilir. Muayene de sorun artık ilişki yasağımız var mı ne sıklıkla girebiliriz diye.
1 ay var dahaBizim dememizle olmaz doktor ne derse ona göre hareket edersiniz
Özele gidiyordanuz telefonla araya bilirsiniz devlet Hastanesi ise hafta içi rendavu alın1 ay var daha
Özel ama bunun için aranırmı utanıyorumÖzele gidiyordanuz telefonla araya bilirsiniz devlet Hastanesi ise hafta içi rendavu alın
Düşük riskiniz yoksa her şey yolundaysa ilişkinin bir sakıncası yok 3. Aydan sonraMeblr ben ilk hamilelğimi 9 hafta öğrendm doktor ilk üç ay seyrek seyrek mümkünse olmasın dedi ilişki 13 haftaya girdim bayadır ilişki yok eşimde soğur diye korkuyorum sizce girilirmi ilk hamileleyim bi yazar mısınız
4 önce gittik sormayı unuttm 1 ay sonra muayene
Aynı şeyi yaşayan varmıMeblr ben ilk hamilelğimi 9 hafta öğrendm doktor ilk üç ay seyrek seyrek mümkünse olmasın dedi ilişki 13 haftaya girdim bayadır ilişki yok eşimde soğur diye korkuyorum sizce girilirmi ilk hamileleyim bi yazar mısınız
Riskli gebe değilseniz abartmadığınız sürece bir şey olmaz. Eşiniz neden soğusun sizden çocuğunu taşıyorsunuz sonuçta o kadar kolay mı. Son haftalarımdayım ben ağrılarım olduğu için uzak duruyorum. Eşim benden soğuyacak olsa Osmanlı tokadını bir yapıştırırım görür soğumayıcan taşımak kolay mı öyle?
Bilmiyorum işteKeyfinden mı yapmiyorsun ne demek sogursa, 6ayi geçtim hep kanamalı sıkıntılı süreçti yasaktı, bir kere izin verildi o bir kereden sonra gene kanama alanı görüldü gene yasaklandi Perşembe izin verdiler, eşim bu durumda soguyacaksa pardon da neden eşim.
dedğim gibi seyrek seyrek mümkünse girme dedi 9 haftalıkken şuan 13 hftalık kararsızıö
Bu süreçte de onunla alakami kesmedim yani, sadece ben komple dahil olmadım olaya o kadar. Rahmin kasilmasin da öpüş koklas başka şeyler yapın, biz mi öğretelim şimdi bu işleriBilmiyorum işte
Kadın olarak öyle hissediyorumBilmiyorum işte
öyle olmuyo işteBu süreçte de onunla alakami kesmedim yani, sadece ben komple dahil olmadım olaya o kadar. Rahmin kasilmasin da öpüş koklas başka şeyler yapın, biz mi öğretelim şimdi bu işleri
Sordun aynı şeyi yaşayan var mı diye, yaşadığım, bildiğim konuda söyleyeceğimi söyledim, ne diyeyim, gidiyorum artık.Kadın olarak öyle hissediyorum
öyle olmuyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?