Hamilelik cinsellik

fulya1918

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
69
3
1
23
Meblr ben ilk hamilelğimi 9 hafta öğrendm doktor ilk üç ay seyrek seyrek mümkünse olmasın dedi ilişki 13 haftaya girdim bayadır ilişki yok eşimde soğur diye korkuyorum sizce girilirmi ilk hamileleyim bi yazar mısınız

Bunu doktorunuz bilir. Muayene de sorun artık ilişki yasağımız var mı ne sıklıkla girebiliriz diye.

Düşük riskiniz yoksa her şey yolundaysa ilişkinin bir sakıncası yok 3. Aydan sonra

Riskli gebe değilseniz abartmadığınız sürece bir şey olmaz. Eşiniz neden soğusun sizden çocuğunu taşıyorsunuz sonuçta o kadar kolay mı. Son haftalarımdayım ben ağrılarım olduğu için uzak duruyorum. Eşim benden soğuyacak olsa Osmanlı tokadını bir yapıştırırım görür soğumayı can taşımak kolay mı öyle?

dedğim gibi seyrek seyrek mümkünse girme dedi 9 haftalıkken şuan 13 hftalık kararsızıö

Keyfinden mı yapmiyorsun ne demek sogursa, 6ayi geçtim hep kanamalı sıkıntılı süreçti yasaktı, bir kere izin verildi o bir kereden sonra gene kanama alanı görüldü gene yasaklandi Perşembe izin verdiler, eşim bu durumda soguyacaksa pardon da neden eşim.

Bilmiyorum işte

Yani eğer siz de istiyorsanız bence kabul edin yok eşinizin soğuyacak olmasından korkuyorsanız bu sefer stresli olursunuz kendinizi kasarsınız hiç olmaz.
dedğim gibi seyrek seyrek mümkünse girme dedi 9 haftalıkken şuan 13 hftalık kararsızıö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…