Lütfen bilgilendirmeyi unutma bizi. Ben de yeni üyeyim ama epeydir takip ediyordum siteyi. Bu yıl kilo aldım eskilerinin üzerine yenileri eklendi. Bunca zaman hiç uğraşmadım bunlarla Ama artık Her gece yatmadan mutlaka yağ karışımı sürüyorum. 1 aydır falan. Benim umudum var geçeceğine zaten. Ama fazla sabırsızım maalesef kiDoktorun yeni kremler verince onları da yazarsan çok mutlu olurum ben gerçekten :) Lazere gitmeyi ben hiç düşünmüyorum. Kremlerin yağların ne kadar uzun sürse de yeteceğine inanıyorum. Teşekkür ederim bu arada bu konuyu açtığın için :)
lazer yaptirma beni yaktilarLazer icin gozumu karartmistim ama doktorum hic sicak bakmiyorum o ise kremlerle yeni catlaklari cok iyilestirebilirsin dedi istersen lierac serum da dene herkes cok memnun ben de insallah sonuc alirim zaten 8 hafta kullanmak gerek sonrasi gunde 3 defa cinko oksite devam etmeyi dusunuyorum..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
lazer yaptirma beni yaktilar
Sen de benim gibi catlaklarla kafayi bozmus durumdasin.. Ben suan yeni dogum yaptim bebegimi emzirdigim icin cok fazla alternatifim yok biodermogenesi suan aklima en cok yatan yontem oldu catlaklarim bronzlassin yeter. Bi de dogumdan sonra karnim inince catlaklarim cok kuculdu ama kiris kiris duruyor acaba bu goruntu kilo verdikce duzelir mi henuz 20 gun oldu..yok ise yaramiyo o kremler.. soyle ise yariyo ama ilk deriye uygulaninca ise yaramiyo ..cunku sorun ilk deride degil alt tabaka ikinci deride .. o yuzden microneediling veya kimyasal peeling le beraberise yariyor... doktorla konustum .. ilk derdim su lazer tedavisinden kalan hiperpigmentasyonu bitirmek sonrasinda microneediling le beraber krem tedavisi onerdi ama yaptirmiycam bende hic ise yaramiyo.. lazerle akan doctor hazir yuzeye yapmisti ustune hiperpigmentasyon ici verdigi krem tekrar catlak artiran bi madde varmis o yuzdn tekar biraz derinlesti..
ben bi bilimsel yayin okudum catlaklari once zimparalamislar sonra TCA surmusler 2 ay da baya azalmis hemde ilk seans sonrasi azalma olmus.. bende bi cilginlik yaptim kendimde uguladim ama AHA asitle bi kismina ama cok fena yara oldu basta neyse simdi azaiyo . 4 gundur bepanten ustune vazalin surup oyle duruyorum surekli.. hatta ilk un bikac saat uyudum.. bakiyim insallah ise yarar... ama cok riskli ve saglik bilgisi olmayan asla yapmamali...enfeksiyon riski cok yuksek..
google scholar a "TCA peeling striae alba" yazinca yayinlara ulasabilirsiniz http://scholar.google.de/scholar?hl=en&as_sdt=0,5&q=TCA peeling striae alba buda benim referans aldigim "Striae treated by a novel combination treatment – sand abrasion and a patent mixture containing 15% trichloracetic acid followed by 6–24 hrs of a patent cream under plastic occlusion" http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1473-2130.2004.00023.x/full ama cok cile bise yani.. sonucuda nasi olucak bilmiyorum .. suan kabuklu oldugu icin gectimi azaldimi bilmiyorum .. ise yararsa diger bolgelerede ufak ufak yapicam... yada TCA sparisi verdim %15 lik onunla azar azar deri soydurucam.. millet gibi uzun sure bekletip ek seferde bitirmeye calismiycam.. insallah ise yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?