• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik çalışmaları geçikmeler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mrvemrve33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2020
5
1
1
30
Merhaba kızlar 2 aydır bebek istiyoruz her gunu degerlendırıyoruz eşimle 5,6 gun gecıkmeyle adet oldum hamılelık çalışmalarında bu gecıkme normalmi olan varmı ?

Benimde düzenim korunmayı bıraktıktan sonra alt üst oldu resmen seni çok iyi anlıyorum rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah

Benimde düzenim korunmayı bıraktıktan sonra alt üst oldu resmen seni çok iyi anlıyorum rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah
[/QUOTE
Aminnn cümlemize inşallh. Aynen korunmayı bıraktık 2 aydır 5,6 gun gecıkıyor adetim normal birsey galiba sendede olduguna gore . Siz Kac ay oldu baslayalı hamilemisin suan

Merhaba kızlar 2 aydır bebek istiyoruz her gunu degerlendırıyoruz eşimle 5,6 gun gecıkmeyle adet oldum hamılelık çalışmalarında bu gecıkme normalmi olan varmı ?
Bizde bebek yer arıyor derler sogan suyu kullandın mı ve her gün ilişkiye girme gün aşırı yap 2 günde bir yap sprem güçlensin yumurtlama gününu iyi değerlendir

Bizde bebek yer arıyor derler sogan suyu kullandın mı ve her gün ilişkiye girme gün aşırı yap 2 günde bir yap sprem güçlensin yumurtlama gününu iyi değerlendir
Gün aşırı yapıyoruz onlara dıkkat edıyorum daha cok yeni 2 ay oldu baslayalı ama gecımmeler canımı sıktı işte. Sogan suyu dedıgın nedir nasıl yapılıyor bilmiyorum?

Gün aşırı yapıyoruz onlara dıkkat edıyorum daha cok yeni 2 ay oldu baslayalı ama gecımmeler canımı sıktı işte. Sogan suyu dedıgın nedir nasıl yapılıyor bilmiyorum?
Benimde öyle adetim düzensiz sogan suyu içtiğim zaman hamile kaldım kimyasal gebelik geçirdim 😔 ve sadece 3 gün içmiştim sogan suyunu sabah aç karnına 1 buçuk su bardağı kadar su kaynat sonra soğanı kabuklu şekilde içine at kaynasın ılık olsun iç akşam da icebilrsin günde iki kere zatan

Benimde öyle adetim düzensiz sogan suyu içtiğim zaman hamile kaldım kimyasal gebelik geçirdim 😔 ve sadece 3 gün içmiştim sogan suyunu sabah aç karnına 1 buçuk su bardağı kadar su kaynat sonra soğanı kabuklu şekilde içine at kaynasın ılık olsun iç akşam da icebilrsin günde iki kere zatan
Ya çok gecmıs olsun rabbim tez zamanda nasip etsin inşallh :((( denicem sogan suyunu cok teşekkur ederm bilgilerınız ıcın

Canım bu gecikmeler için sürekli doktora gittim bir sürü tahliller ulturasonlar hiç birşey çıkmadı herkeste aynı şeyi duyuyorum çocuk istemeye başladıktan sonra adetler gecikiyor psikolojik bence kesinlikle benim standart 33 günde oşan adet düzenim artık 48 günde bir oluyor bizde 6 aydır çocuk deniyoruz :)

1.5 yıl oldu evleneli ve ilk regl olduğumda ne ise şimdi de aynı hiç degismedi. Bir ay 29 günde bir bir ay 30 günde bir seklinde düzenli devam ediyor. Ama doktora gidince bir sorun yok üstüne 17 aydır bebekte yok. Rahim filmi kaldı sadece bekliyoruz bakalım.

Back