Hamilelik bulantısına çare bulan yok muuuu

Benim 7. Haftamda başlamıştı. Şuan 19 bitti hafifledi ama tamamen bitmedi. Ben de ilaçları dahi kusuyordum. Çok kötü bir durum.ilaçları da kusuyorsanız benim gibi yapacak bişey yok bekleyeceksiniz. 17-18. Haftalarda çok belirgin şekilde azalıyor ya da tamamen geçiyor

Kelin ilacı olsa kendi başına sürer, ah keşke çözüm olsa, doktorum prilam verdi yetmedi, miğde koruyucu verdi, ikisiyle de geçmezse zofer kullan dedi ama biraz ağır bi ilacmis kullanmak istemiyorum, normalde leblebi çubuk galeta naneli şeker hafifletiyor ama hepsinden tiksindim, bian önce geçmesini bekliyorum, bide 2 3 gün rahat geçiyor tamam diyorum geçti, hop geri geliyor daha da kötüsüyle..

Evet çok kötü gerçekten ama ben burada sodayı öğrenip denedim ve baya rahatlattı kusmalarım var ama eskisi kadar değil siz de deneyin isterseniz

Evet maalesef öyle kendimi geçecek diye teselli ediyorum inşallah bebişlerin kokusunu sağlıkla alalım her şeye değecek

Arkadaşlar bu kadar zor durumdayken bulduğum tedaviyi sizlerle de paylaşayım. İmkanınız varsa ANNENİZİN yanına gidin Ben geldim ve tüm şikayetlerim bir anda geçti Rabbim ailelerimize uzun ömürler versin

Bende 7 haftalığım ne bir bulantı ne bir kusma hafta içi çok stres çalışıyorum belki düşünmeye fırsatım olmadığındadır başka şeylere odaklanmak lazom

Çok iyimser bi yorum. Benim 16ya kadar siddetle devam etti hapa rağmen. Sonrasında prilamla durdurulabilir düzeydeydi. Prilamı daha yeni bırakmaya çalışıyorum.
Prilam bende etki etmemişti son evreler de zofer di yanlış hatırlamıyorsam onu kullandım ama onu son çare olarak veriyorlar o yüzden elimden geldiğince az kullandım bende 4 aydan fazla sürmüştü ama geçiyor geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…