Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 haftalık hamileyim, hiç bulantım veya birseyden tiksinme gibi birşeyim olmadı. Bulantı sonradan mı başlıyor, sonradan başlıyorsa ne zaman başlıyor? Yoksa nasıl başlarsa öyle mi devam ediyor
5 haftalık hamileyim, hiç bulantım veya birseyden tiksinme gibi birşeyim olmadı. Bulantı sonradan mı başlıyor, sonradan başlıyorsa ne zaman başlıyor? Yoksa nasıl başlarsa öyle mi devam ediyor
Ben 6+1 haftalık hamileyim bulantılarım başladı. Çok kötü bir his düşmanım bile yaşasın istemem böyle bulantıları. O yüzden inşallah bulantısız bir gebelik geçiririm diyin