• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik boyunca tansiyon problemi yaşayıp da normal doğum yapan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bisiklet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

bisiklet

Ziyaretçi
Hamilelik boyunca tansiyon problemi yaşayıp da normal doğum yapan var mı?

ben varım canım 16-20 idi tansiyonum doğuma girdim normal doğum yaptım :)

Yüksek tansiyon olduğunu da belirteyim.

Yüksek tansiyon olduğunu da belirteyim.

benimde doktorum normal doğum için uygun olduğumu ama doğum şeklini doğum sırasında ki şartların belirleyeceğini söylüyor.o tansiyonla mı doğuma girdiniz gerçekten birde ağrı ve ıkınmanın etkisiyle daha da yükselmez mi?hangi hastanede doğum yaptınız

benimde tansiyonum yüksekti ama benimki stresten doktora gittimde tansiyon aleti koluma takıldığında yükseliyordu
bende normal doğuma girdim ama doğumda bebeğin kordonu dolanınca sezaryan oldum yani yüksek tansiyonla normal doğum yapacaktım ama bizimkinin başı çıktı gövdesi çıkamayınca sezaryen olduk

benimde tansiyonum yüksekti ama benimki stresten doktora gittimde tansiyon aleti koluma takıldığında yükseliyordu
bende normal doğuma girdim ama doğumda bebeğin kordonu dolanınca sezaryan oldum yani yüksek tansiyonla normal doğum yapacaktım ama bizimkinin başı çıktı gövdesi çıkamayınca sezaryen olduk

canım ya anlamadım, yani bebeğin başı çıktıktan sonra mı sezaryene aldılar seni, yani bebeği geri çekip karnından mı çıkardılar :1shok:

bebeğin başı göründü saçı göründü aşağıya kadar geldi ama gövdesi çıkmadı kordonu kaydı ben ıkınmayıncada geri kaçtı bebek vakumla çekse olcakrtı ama doktorum göze alamadı bebeğin başına bişey olur diye acil sezaryana alındım gece 3 buçukta
başta herşey normöaldı yani doğum sancısı falan ama doğumda bizim kız eziyet etti bize

Doğum olayı öyle birşey ki ne zman ne olacağı belli değil çok geçmiş olsun size.

Back