Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik boyunca 40 kilo alip dogum sonrasi postur kaymasi olan varmi benden baska?
Merhaba , yillardir butun forumlari takip ediyorum bir hamilelik gecirdim ama yeni uye oldum cunku hamilelik boyunca tam 40 kilo almayi basardim. Bigun kilo problemim yuzunden burda olucagimi hic dusunmemistim..İnanin farkinda olmadan aldim bu kiloyu.58 kilodan 98 kiloya ciktim 3 ayda 20 kilo verdim ve suan 78 kiloyum. Butun hayatim altust oldu sandim bian ve ancak aynada kendimle yuzlesiyorum.. Bebegimde artik emmeyi biraktigi icin sagip veriyorum ..78 kilodan nasil basladigim kiloya duserim kara kara dusunurken benim gibi asiri kilo alan arkadaslardan yardim almak istedim.. Benim gibi cok kilo alan varmi ve bunca kiloyu alip nasil verdiniz ? Biliyorum daha 3 ay oldu ama ben hep boyle mi kalirim bi umut bi akil verin bana :) haa unutmadan asiri catlak vardi nerdeyse birkac cizgi kaldi diyebilirim onun disinda asiri sacim dokuluyor ama kilolarim daha uzucu , sebebi ise dinmek bilmeyen sirt diz ayak bilegi boyun agrilarimdan dolayi postur kaymasi tehsisi koydu beyin sinir cerrahi acil zayiflmm gerekti konusunda tembihledi beni... Benimle ayni kaderi paylasanlar sizleri bekliyorum
Konuyu yanlis bir yere mi actim bir cok kisi bakmis cevap yazmamis. Butun forumlara bakiyorum telefon ekranimdanda ancak bukadar hakimim foruma ... Hic aramizda fazlasiyla kilo alan yok mu , dahada vahimi saglik sorubundan birkac ay icinde 20 kilo vermesi gereken?
canım ben ilk hamileliğime 63 kg. ile başladım ve 69 kilo ile doğuma girdim.kırkım çıkmadan 59 kiloyu görmüştüm ve seviniyordum kilo problemim kalmadı diye...
ama sonra ne oldu nasıl oldu anlayamadım ama ben bir kilo almaya başladım aman ya rabbii!!! tatlı sevmeyen ben ölüyordum tatlı diye ve emzirmeme rağmen aldım kiloları.
şimdi ikinciye hamileyim ve 76 kilo ile hamile kaldım iki kilo verdim bakalım sonrası nasıl olacak..sana ne tavsiye ederim bilemiyorum ama bence doktor kontrolünde zayıflaman daha sağlıklı ve kalıcı olur.
kardeşimin eşi de hamilelikten kalan kilolarını kendi kendine bir türlü veremiyordu.
şimdi diyetisyene gitmeye başladı ve iki haftada 4 kilo verdi bile...
sakın şok diyetler vs. yapmaya çalışma.en güzeli diyetisyene gitmen hele benim gibi iradene hakim olamıyorsan hiç durma.ben de doğumumdan sonra gidip bu kilolarımdan kurtulmayı dört gözle bekliyorum...
Aah saglik sihat versin bebegine kavustursun insallah , ilgine tessekur ederim .. Aslinda diyetisyene gittim fakat 1900 cl diyet verdi bende bu listeyi beyin sinir cerrahina goturdum saka yapmis diyetisyenin sana yada sen anlatamamissin demez mi yani ben sana 3 ayda 20 kilo vermenden bahsediyorum dedi ve bu adam cevrede taninmis bi prof. O demese hamilelikten bilmemne der gecerim bu agrilarida ama ciddi ciddi 3 ayda bu isi basarmam gerek sagligim icin.1 hafta sonra yuzmeye baslicm haftada 2 gun yedigimin yarisini yicem olmzssa burda buldugum 1500 cl diyetler uygulucam.. Diyetisyenede bosuna para verdim kadin ariyip duruyor kontrole gelmediniz diye... Allahim ne cagresiz bir durummus bu boyle , esimlede aram buz gibi kilodan degil fakat bnm surekli hasta gibi bakimsz olmm onada yansiyor estek kostek 3 ayi gecirdik iste
Hİc rejim spor yapmadan mi verdin 30 kiloyu? Bide karin bolgesindeki tuhaf goruntu gecermi , yani sezeyn dikisi ustune yigilmis yag goruntusu ( tabi normal dogum degilse) Cok basariki gercekten belki diyorum birkac ay daha bnde eskiye donucem, cunku tam 20 kilo gitti uykusuzluk vs zaten birden gitti 20 si simdi em inatci kisma geldim , yuzmek ise yararmi biliyorum evine cok yakin ve yuzmktn sikilmadgm ucin yuzmeyi tercih ettim bakalim kac kilo kaybedicm cok mrk ediyorum
gebelikte alınan kiloları vermek için en güzel dönem emzirme dönemidir..tabii burda bir arkadaşında yazdığı gibi nasılsa emziryorum kiloda veririm diyerek tatlıları yerseniz vermeyi bırakın alırsınız bile üstüne..
ben gebeliğimde 8,5 kg aldım doğurdum 6 kg orda gitti.kalanıda tam bir hafta sonra gitmişti..ve bir ayın sonunda -2 kilodaydım..gebeliğimdede arkamdan gören hamile olduğumu anlamıyordu...ama gebeliktede beslenmeme fazlasıyla dikkat ettiğim için almadım.nasılsa 2 canlıyım mantığıyla 2 kişilik yemedim.hatta normalde olduğundan daha fazla dikkat ettim.ve doğurana kadar sporumuda yaptım.(her gün 7 km yürüdüm)
böyle oluncada ne göbek kaldı,ne sarkma problemi yaşadım..ve doğurduktan tam 1 hafta sonrada tekrar kaldığım yerden spora devam ettim.(yürüyüş+fitness)
siz kalan 20 kilonuzuda verirsiniz,hiç endie etmeyin.yeterki motive olup moralinizi bozmayın..çünki ilk verilen kilolar kadar hızlı gitmez kilonuz azaldıkça..ama bunun için sakın vazgeçmeyin..siz direndikçe kilolar direnmekten vazgeçecek ve mutlaka ideal kilonuza ulaşacaksınız..yalnız o sarkan göbek yağlarınız için öyle mucizevi şeyler beklemeyin..doğurmamış gibi olacağını sanmam ama pilatesle toparlanacağına eminim..yılmadan devam edin..siz zayıfladıkça postür bozukluğunuzda düzelcektir...
8.5 kilo muthis :) inan 55-58 kiloyu gecmiyordum hamileligin ilm 3 ayi dusuk tehlikesi var yat kalkma mantigiyla yattim hep vallahi bikere bile yuruyus yapmadim cunku 6. Aydan sonrada erken dogum riski var dedi doktorun hadiiu tekrar evde pinekle , en son 46 beden hamile pantolonum bile olmadi icin kenarlarini makasla kestimde oyle gittim doguma.. Keske 8 10 kilo alsaydim ama cok cahillik ettim aman nolcaklarla gecirdim bu guzel donemi.. Simdi fizik rehabilitasyon tedavisi goruyorum hergun medikal masaj yaptiyrum , pazartesiden sonra yuzmeyede baslicam hem agrilarim gecsin hem kilo problemin gecsin diye .. Sizinde bebegi saglikla buyusun insallah ...
Troid problemim var zaten kilolu hamile kaldım bide ustune 27 kilo alıp 110 kiloyla dogum yaptım kızım 20 aylik hala emziriyorum ama 89 kiloyum ideal kiloma bir türlü inemiyorum ins bende normal kiloya inip ikinci bebeğime hamile kalırım (
Ben artık emziremiyorum sütüm yok zerre yok hemde oyuzden diyet yapmaya başladım 4.5 kilo verdim 13 günde sağlıksız falan diyorlar ama çok umursamıyorum kilo daha tehlikeli kendimi zor taşıyorum hala.hergün yarım saat yuruyorum eylül sonuna kadar devam edicem umarım beni zorlamıck kilolara düşerim suan 73.5 kiloyum.. Bu arada göbeğim hiç toparlanmadı onun için ne yapcam bilmiyorum kiloda versek gitmicek belli
Tekrar foruma yazmak istedim , şuan 69 kilo oldum. Son 14 kilom kaldı azim herseyin başı çok çok kilo alan ve veren arkadaslar sizde bildirirseniz kilo ve sağlık durumlarınızı sevinirim