Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kısaca şöyle özetliyim reglimden önce kan testi verdim beta 2.30 çıktı ve grip oldum üç gün ilaç kullandım bir gün hafif Kahverengi kanamam oldu ve birdaha regl olmadım sebebi nedir
Kısaca şöyle özetliyim reglimden önce kan testi verdim beta 2.30 çıktı ve grip oldum üç gün ilaç kullandım bir gün hafif Kahverengi kanamam oldu ve birdaha regl olmadım sebebi nedir
kanda 2.30 çıkmıştı reglden iki gün önce doktor değilsiniz demişti bende ilaç kullandım ama bi kaç damla kahverengi akıntım oldu ilacı üç gün kullandım ama birdaha olmadım
kanda 2.30 çıkmıştı reglden iki gün önce doktor değilsiniz demişti bende ilaç kullandım ama bi kaç damla kahverengi akıntım oldu ilacı üç gün kullandım ama birdaha olmadım
2.30 hamile olmuyor benim bildiğim. Yumurtlama takibi de yapıyorsanız üstünden 1 hafta geçtiyse sanmıyorum. Ama sağlık ocağına gidip tekrar kan verin içiniz rahat etsin.
Kizlar beta hcg 23000 kac haftalik olabolir cok kasik agrim var tesadufen test yaptirdm devlet hastanesinde gebe sin dedi ama Kasigim Neden agriyor sag