- 20 Eylül 2022
- 10
- 1
- 6
- 25
- Konu Sahibi Asya goregen
Kizlar beta HCG değerim 117 çıktı kaç haftalık sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Askom 4 haftalikKizlar beta HCG değerim 117 çıktı kaç haftalık sizce
Ya tekrar yaptım canim ve 3159 çıktı şuan sence kaç haftalıkAskom 4 haftalik
Ilk nezaman yaptin?Ya tekrar yaptım canim ve 3159 çıktı şuan sence kaç haftalık
Kaç günde bu değer oldu ve belirti yaşadıniz miYa tekrar yaptım canim ve 3159 çıktı şuan sence kaç haftalık
beta değerine göre haftayı hesaplamak karışık olabilşrKizlar beta HCG değerim 117 çıktı kaç haftalık sizce
Rakamlara göre değil, son adet tarihinize göre hesaplayacaksınızYa tekrar yaptım canim ve 3159 çıktı şuan sence kaç haftalık
guKaç günde bu değer oldu ve belirti yaşadıniz mi
Son adet tarihim 9 kasimB
beta değerine göre haftayı hesaplamak karışık olabilşr
Son adet tarihinizi bilmek gerekir
9 kasim canimB
beta değerine göre haftayı hesaplamak karışık olabilşr
Son adet tarihinizi bilmek gerekir
Belirti Regal günümden 10 gün önce başladı bel ağrısı Regal günümün ilk günü göğüs hassasiyeti bukadar canmAdetimin 2 .günü canim
gu
İlk 6 Aralık'ta yaptin en sonuda 12 Aralık canmIlk nezaman yaptin?
Ve bunu nezaman yaptin
Tam 5 haftalık hamilesiniz9 kasim canim
Hım ewet canim 5 haftalıkken kalp atisi duyuluu yada kese ne zamn olusuyorTam 5 haftalık hamilesiniz
Kalp atışı bi ihtimal. O da vajinal ultrason ile duyulur belki. Ama şu 1-2 günde kese karından ultrasonda gözükürHım ewet canim 5 haftalıkken kalp atisi duyuluu yada kese ne zamn olusuyor
Daha 3 gün kala beta değeriniz üçlü hanelerde keseyi bekleyin kalp atışını bekleyin vs demesi normal de, bir kaza bela çıkmazsa bu değerle gebe olduğunuz apaçık ortada. Bence siz iki güne bir kan verip en geç önümüzdeki hafta ultrason muayenesine gidin yine. Tebrik ediyorum sizi, sağlıkla geçsinBu HCG yaptirdigimda adet olmama 3 gün vardı sizce hamilemiyim doktora gittim bakmadı boş kese olabilir dedi
Tabiki hamilesin canım ne demek boş kese olabilir nasıl bakmıyorlar yaBu HCG yaptirdigimda adet olmama 3 gün vardı sizce hamilemiyim doktora gittim bakmadı boş kese olabilir dedi
Boş kese ve dış gebelik olduğu nasıl anlasiliuo beta düşük mü çıkması gerekTabiki hamilesin canım ne demek boş kese olabilir nasıl bakmıyorlar ya
Boş kese sağlıksız gebelik anlamına geliyor benim ilk gebeliğim o şekildeydi sadece kesem gelişiyordu bebek yoktu 9 hafta bekledim sonra keseyide aldılar kürtaj la cnmBoş kese ve dış gebelik olduğu nasıl anlasiliuo beta düşük mü çıkması gerek