• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamılelık belırtısımıdır

ayseeebrar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
31
20
3
29
arkadaslar 4 aydr hamıle kalmak ıstıyorum bu ay adetıme 5 gun var normlde hasta olmama 1 hafta kala karın ve bel agrım baslardı bu ay hc bı agrım yok fakat ıkı gundur gun ıcerısınde mıgde bulantım oluyo halsızlık oluyo halsızlık anında butun gucum gıdıor sankı kolumu kaldrcak gucum olmuyo szce bunlar belırtı olabılırmı adet gunume dha war bu yuzden emın olamıyrm szce olabılırmı

Canım ağrı sizi olayları değişken olabilir. Halsizlik mevsimsel olabilir bahar yorgunluğu. Ama inşallah hamilelik işaretidir bunlar

ınsallah cnm ya cok ıstyrm ama adet gecıkmesı olmdanda belırtı olmaz dye bılıyrm rabbım yardmcmz olsn ıns

olabilir tabiki olamayadabilir.
benim oğlumda ilk ay adet olacak gibi okadar şiddetli belim agriyorduki.
sırf bulantidan dolayı adetime 4 gün kala test yaptim çıkmıştı:)
ben inanamamistim yok canm kesin adet olacağım diye o kadar şiddetli ağrım vardi.
yani degisiklik gösterebilir piskolojik te olabilir.insallh vardir.
bir kac gün bekleyip test yapın.
Allah gönlünüze göre versin..

Canım erken gebelik testi alıp yapabilirsin ben ondan öğrenmiştim hamile olduğumu Allahım gönlüne göre verir inşallah hamilesindir

ınsallah canlar yaa rabbım herkese nasıp etsn ıns cok ıstyrm bulantılarm cok bklm adet gunumu bkleyıp test yapcm

papatya gelını yaptırmak ıstyrm ama askerıye ıcınde oldgm ıcın sdece belırlı gunlerde cıkabılıyrm ılceye yksa hc beklemeyıp yaptrmk ıstyrm

arkadaslar 4 aydr hamıle kalmak ıstıyorum bu ay adetıme 5 gun var normlde hasta olmama 1 hafta kala karın ve bel agrım baslardı bu ay hc bı agrım yok fakat ıkı gundur gun ıcerısınde mıgde bulantım oluyo halsızlık oluyo halsızlık anında butun gucum gıdıor sankı kolumu kaldrcak gucum olmuyo szce bunlar belırtı olabılırmı adet gunume dha war bu yuzden emın olamıyrm szce olabılırmı
3 senedir uğraşan biri olarak söylüyorum belirtileri filan bosveeeerrrrr...

insallah yakin zamanda gelir bebis uzun zaman beklemezsin ama zamanla her ay farkli bisey yaşayacaksın.

Hamileligin en net belirtisi adet gecikmesi ve pozitif test. Zor biliyorum ama adet gününe kadar sabirla kendini dinlemeden bekle ;)

Not: Hamile olabilirsin ama belirtilerine bakip kimse kesin hamilesin diyemez. Kesin sonuc kan testi ;) Rabbim aratmasin bekletmesin bi an evvel pozitifi göstersin

hamilelik belirtisi ile regl belirtileri aynıdır. kafana takma. tek ve gercek belirti regl olmayışındır.

canım ben daha su saate kadar hıcbır hamılelık belırtısını yasamadım ama genel olarak gordugun ve okudugum kadarıyla hatta hamıle kalmaya calıstıgım aylarda adet gunu gecmeden baslamıyor belırtıler... baslayanda coook nadır cok ufak belırtı denebılecek seyler.

senınkı bahardan olabılır mı?

ama belli de olmaz hormonların degısmeye baslamasına vucudun bu tarz tepkıler verıyor olabılır kesın bırsey ıcın gunun gecmesını bekle umut heyecan yapma kı hayal kırıklıgı yasama.. senı cok ıyı anlıyorum :)

Back