• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisimi ?

prettty21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2021
25
7
1
29
Herkese merhaba iki gün önce ovulasyon testi ile yumurtlama gördüm ve yumurtlama öncesi,yumurtlama ve çatlama gününü değerlendirdik ve iki gün sonra yani bugün göğüslerde hassasiyet var ve aciyor.Eğer hamilelik olustuysa 2 günde belirti olurmu hemen.Böyle bişey yaşayan ve olumlu sonuç alan varsa yazabilirmi. 🥰🙏🏻

2 günde belirti olmaz hemen. Ama inşallah hamile kalmışsınızdır.

Bu belirtiler bende yumurtlama belirtileri olarak çıkar :) ovulasyon testi yerine :) degerlendirdiginizi söylemişsiniz insallah guzel sonuçlar alirsiniz

Herkese merhaba iki gün önce ovulasyon testi ile yumurtlama gördüm ve yumurtlama öncesi,yumurtlama ve çatlama gününü değerlendirdik ve iki gün sonra yani bugün göğüslerde hassasiyet var ve aciyor.Eğer hamilelik olustuysa 2 günde belirti olurmu hemen.Böyle bişey yaşayan ve olumlu sonuç alan varsa yazabilirmi. 🥰🙏🏻
yumurtlama belirtisi canım benimde adetten 10 ğün önce başlar belirtiler

Kuzum benimde ayın 2 sinde yumurtlama gunumdu 5 i gibi direk karın ve kasık ağrılarım başladı ve o günden beri hiç geçmedi direk anladım çünkü vücudumu tanıyorum bugün test yaptım çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm hiç belli olmaz bu isler

Kuzum benimde ayın 2 sinde yumurtlama gunumdu 5 i gibi direk karın ve kasık ağrılarım başladı ve o günden beri hiç geçmedi direk anladım çünkü vücudumu tanıyorum bugün test yaptım çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm hiç belli olmaz bu isler
Bende ilişki sonrası ve ertesi gün sol kasık ağrısı yaşadım hamilelik belirtisi mi acaba

Bende ilişki sonrası ve ertesi gün sol kasık ağrısı yaşadım hamilelik belirtisi mi acaba
Yani dediğim givi vücudumu tabiyorum ben. Diğer ay kimyasal gebelik geçirdim o zamanda çok şiddetli kasık ağrılarım vardı bu ayda böyle olunca direk anladm zaten test yapmadan da ama tabikide olabilir her insanın vucudu bir değil verdiği belirtiler gösterdiği reaksiyonlar bambaşka. Umarım sende güzel mutlu olacağım haberler alabilirsin

Yani dediğim givi vücudumu tabiyorum ben. Diğer ay kimyasal gebelik geçirdim o zamanda çok şiddetli kasık ağrılarım vardı bu ayda böyle olunca direk anladm zaten test yapmadan da ama tabikide olabilir her insanın vucudu bir değil verdiği belirtiler gösterdiği reaksiyonlar bambaşka. Umarım sende güzel mutlu olacağım haberler alabilirsin
Amin canım dua eder dua beklerim rabbim hayırlı sağlıklı akıllı evlatlar nasip etsin

Merhaba kızlar size birsey sormak istiyordum ben 1 buçuk senedir evliyim ve Allah nasip ederse eşimle evlat sahibi olmak istiyoruz. Ben normalde düzenli regl olan biriyim günlerim çok Şaşmaz 1 ve ya 2 gün şaşar en fazla ama geçen ay Aralık ayınin başında regl olmuştum ve sonunda tekrar regl oldum 2 hafta üstüne ve çok erken oldu yani. Normal takvime göre ocak ayinin sonunda regl olmam gerekiyor ama tam 8 gün geçti ve hala regl olmadım arada Kasık ağrıları ve süt kesiği gibi akıntılar yaşıyorum. Mide bulantısı gelip gidiyor arada. Test yaptım geciktiğimin 6. Günü ama negatif kan testi verip tekrar hayal kırıklığı uğramak istemiyorum geç döllenme vs. Olabilir mi sizlere sormak istedim

Back