Hamilelik belirtisimi

Korkma korkma ara sıra giriyor o ağrı kanaman olursa ki inşaallah olmaz o zaman hemen doktora git diğer şeyler normal internetten iyice araştır istersen ben öyle okudum
İnşallah olmaz 3000 geçince görünür diye okudum benim dün 1118di zaten salı da 3 bin olut diye düşünüyorum

Merhaba ben melek. Benim de 17 kasimdi son adet tarihim, ama ilginc bir sekilde persembe gunu kahverengi akintidan sonra 2 gun de regl oldum. Normalde reglim 6 gun surerdi, ama bu sefer 2 gun surmuse benziyor. Kahverengi akinti da kafami kurcaliyor. Tum bunlar yetmezmis gibi kendi kendime nargile kokusu aliyorum, goguslerimde damarlarim belirginlesti, gogus uclarimim etrafinda catlaklar olustu, bir de gunduz yedigim yemek aksam saati midemi bulandirdi. Insallah kan testim pozitif cikarsa imzamdan anlarsiniz zaten. Gec dollenme yasadim zannediyorum. Insallah bakalim.

Ya bu ne kadar güzel bir konu, 1. Sayfadan beri Gülen yüzümle okuyorum herkes sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah. Bende çatlatma iğnesi oldum bugun 8. Günüme girdim. Test yapmak için 6 günüm var bu ay hsg çektirdim. Kasıklarımda ara ara batma var, gaz var ama çatlatma iğnesi etkisi de olabilir göğüs hassasiyeti de su an yaşamıyorum. Belki bu topic bana da uğurlu gelir çünkü umudum yok bu sefer pek..

Arkadaşım geçen ay aynı sikayetl ri söylediğinde kesinlikle hamile olduğunu söyledim inanmadı bekledi resmen on gün filan .
Ve sonuç gebe
İyi geceler benimde bugün adet tarihim ve adet olmadım gebelik testi yapmıştım 5 gün önce silik çizgi çıkmıştı bu akşam kan verdim 2.65 çıktı sizce benim durumum nedir arada bir sancım oluyor sadece belimde şiddetli bi ayrı var bu akşam bide erken gebelik testi yaptım onda bişey çıkmadı negatif olan yerin rengide daha sonra iyice açıldı koyu renk oldu açık pembe sizce tekrar test yaptırmalı mıyım

Bendr bu topige geleyim bari. Masallah guzel haberler yazan cogalmis. Benim sadece gogus hassasiyetim var bat24 bekliyoruz bakalim. Nasip

Günaydın hepinize bu topiği açtığımdaki ilk heyecanımı ilk mutluluğumu çok iyi hatırlıyorum maşallah topiğim hepinize uğurlu gelmiş inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız hepiniz benim mutluluğum tek iki gün sürdü çok zoruma gidiyor okadar heyecanlan sevin sürprizler yap hepsi boşaymış bu kimyasal gebelik insanı gerçekten mahvediyormuş kaç zamandan sonra oldu diye seviniyorsun ama sevincin kursağında kalıyor Rabbim hepinize sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

Vardir bunda da bir hayir. Vakti zamani ne zamansa o zaman gelir. Yer gok dua sabir. Rabbim dogru vakitte zamanda nasip etsin insallah cnm.

Çok üzüldüm.. ama en azından gene kalabiliyorsun kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak daha kolay oluyormuş diye duydum topiklerin birinde bu ayı iyi değerlendirin sonraki ayında gebe kalanı çok duydum, allah yar ve yardımcınız olsun kendinizi toparlamaya bakın zor olsada amiin çok teşekkür ederiz en kısa zamanda tekrar mutlu haberinizi duyarız inşallah

Çok teşekkür ederimmm Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere inşallah canım Bu topik uğurlu gelıyor cidden tek giren çift çıkıyor
Sana güvenerek bir notta ben düşeyim❤
Hangi şansın nerden geleceği belli olmaz, hamile kalmak için bile totem yapıyoruz
Bat tarihim 25 Aralık, saat 15.00(tam saatinde geliyorda hiç gecikmez sağolsun hemen gelir)

Kızlar benimde adetim 6 gün gecikti test yaptım ama negatif çıkıyor sabah kan vermeye gidiceğim dua edin benim için inşALLAH hamileyimdir . Araştırırken bu konuya geldim ve çoğu arkadaşların hamileliğini öğrendim ve okurken onların mutluluğunu ve heyecanını içimde yaşadım bana dua edin benimde bir evladım olsun. Testte negatif çıkıp hamileliğini kanda öğrenen var mı ? Arada adet olacakmışım gibi hissediyorum kasıklarım sızlıyo ama bakıyorum kan yok

Merhabalar hamile kalan arkadaşlar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi 2 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum geçen yıl 1 düşük yaptım sonrasında ilaç tedavileri ve bir sonuç alamadım bu saatte de böyle uğurlu bir topiğe rastladım inşallah bana da uğurlu gelir allah hepimize o güzel duyguları tattırsın inşallah bu arada bir pko lu olarak bat belli değil umarım bende burda pozitifi görürüm sizle de paylaşırım

Buyuk ihtimal benimde olmadi. Belirtiler adet belirtilerine dondu. Nasip
Allahtan hayırlısını dile canım ben üç gün boyunca psikolojikmen aman değerim düşüyor diye yattım tuvalete bile yavaş yavaş gittim her dakika internetten Meryem suresi yasin suresi dinledim dua ettim Allahım sağlıklıysa bana bağışla değerlerimi yükselt diye ama olmadı 44 olan değerim birden 20 ye düştü .Çok şükür dış gebelik felan olmadı 2 gün öncede kan verdim sıfırlanmış değerim

İnşallah canım Bu ayı gerçekten iyi değerlendirmeye çalışıyorum bal çörek otu tarçın yedim bitirdim bakalım hissediyorum zaten yumurtalıklarımın büyüdüğünü kasılmalar var bakalım inşallah olur

Sana güvenerek bir notta ben düşeyim❤
Hangi şansın nerden geleceği belli olmaz, hamile kalmak için bile totem yapıyoruz
Bat tarihim 25 Aralık, saat 15.00(tam saatinde geliyorda hiç gecikmez sağolsun hemen gelir)
Hadi hayırlısı canııım inşallah testlerin gittikçe koyulaşır da o çift çizgiyi net görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…