- 13 Ağustos 2020
- 93
- 56
Korkma korkma ara sıra giriyor o ağrıBugün bende de baya oldu da korktumo zaman benimki görünmez dmi
İnşallah olmazKorkma korkma ara sıra giriyor o ağrıkanaman olursa ki inşaallah olmaz o zaman hemen doktora git diğer şeyler normal internetten iyice araştır istersen ben öyle okudum
Ben beta HCG ye göre olanı bilmiyorum canımİnşallah olmaz3000 geçince görünür diye okudum benim dün 1118di zaten salı da 3 bin olut diye düşünüyorum
İyi geceler benimde bugün adet tarihim ve adet olmadım gebelik testi yapmıştım 5 gün önce silik çizgi çıkmıştı bu akşam kan verdim 2.65 çıktı sizce benim durumum nedir arada bir sancım oluyor sadece belimde şiddetli bi ayrı var bu akşam bide erken gebelik testi yaptım onda bişey çıkmadı negatif olan yerin rengide daha sonra iyice açıldı koyu renk oldu açık pembe sizce tekrar test yaptırmalı mıyımArkadaşım geçen ay aynı sikayetl ri söylediğinde kesinlikle hamile olduğunu söyledim inanmadı bekledi resmen on gün filan .
Ve sonuç gebe
Gidince banada haber ver canımYok canım henüz gitmedim ilçede yaşıyorum merkeze gideceğiz o yüzden biraz daha bekliyorum
Tamam canımGidince banada haber ver canım
Vardir bunda da bir hayir. Vakti zamani ne zamansa o zaman gelir. Yer gok dua sabir. Rabbim dogru vakitte zamanda nasip etsin insallah cnm.Günaydın hepinizebu topiği açtığımdaki ilk heyecanımı ilk mutluluğumu çok iyi hatırlıyorum maşallah topiğim hepinize uğurlu gelmiş inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız hepiniz benim mutluluğum tek iki gün sürdü çok zoruma gidiyor okadar heyecanlan sevin sürprizler yap hepsi boşaymış bu kimyasal gebelik insanı gerçekten mahvediyormuş kaç zamandan sonra oldu diye seviniyorsun ama sevincin kursağında kalıyor Rabbim hepinize sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
rabbim zamanını biliyor hayırlısı ne zamansa ozaman olsun inşallahVardir bunda da bir hayir. Vakti zamani ne zamansa o zaman gelir. Yer gok dua sabir. Rabbim dogru vakitte zamanda nasip etsin insallah cnm.
Çok üzüldüm.. ama en azından gene kalabiliyorsun kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak daha kolay oluyormuş diye duydum topiklerin birinde bu ayı iyi değerlendirin sonraki ayında gebe kalanı çok duydum, allah yar ve yardımcınız olsun kendinizi toparlamaya bakın zor olsadaGünaydın hepinizebu topiği açtığımdaki ilk heyecanımı ilk mutluluğumu çok iyi hatırlıyorum maşallah topiğim hepinize uğurlu gelmiş inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız hepiniz benim mutluluğum tek iki gün sürdü çok zoruma gidiyor okadar heyecanlan sevin sürprizler yap hepsi boşaymış bu kimyasal gebelik insanı gerçekten mahvediyormuş kaç zamandan sonra oldu diye seviniyorsun ama sevincin kursağında kalıyor Rabbim hepinize sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Buyuk ihtimal benimde olmadi. Belirtiler adet belirtilerine dondu. Nasiprabbim zamanını biliyor hayırlısı ne zamansa ozaman olsun inşallah
Sana güvenerek bir notta ben düşeyim❤Çok teşekkür ederimmm Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere inşallah canımBu topik uğurlu gelıyor cidden tek giren çift çıkıyor
Allahtan hayırlısını dile canım ben üç gün boyunca psikolojikmen aman değerim düşüyor diye yattım tuvalete bile yavaş yavaş gittim her dakika internetten Meryem suresi yasin suresi dinledim dua ettim Allahım sağlıklıysa bana bağışla değerlerimi yükselt diye ama olmadı 44 olan değerim birden 20 ye düştü .Çok şükür dış gebelik felan olmadıBuyuk ihtimal benimde olmadi. Belirtiler adet belirtilerine dondu. Nasip
İnşallah canımÇok üzüldüm.. ama en azından gene kalabiliyorsun kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak daha kolay oluyormuş diye duydum topiklerin birinde bu ayı iyi değerlendirin sonraki ayında gebe kalanı çok duydum, allah yar ve yardımcınız olsun kendinizi toparlamaya bakın zor olsadaamiin çok teşekkür ederiz en kısa zamanda tekrar mutlu haberinizi duyarız inşallah
Hadi hayırlısı canııım inşallah testlerin gittikçe koyulaşır da o çift çizgiyi net görürüzSana güvenerek bir notta ben düşeyim❤
Hangi şansın nerden geleceği belli olmaz, hamile kalmak için bile totem yapıyoruz
Bat tarihim 25 Aralık, saat 15.00(tam saatinde geliyordahiç gecikmez sağolsun hemen gelir )