Bilmiyorum canım valla sen bilirsin cici anneYa hiçbir tehlike yok diyor araştırdım doktorlar yok diyor ama bu sefer bir dahaki haftayı beklemek zorunda kalıcam
Konu açtım bakalım yazan olursa biraz fikir alayımBilmiyorum canım valla sen bilirsin cici anne
Yaaaa sen de baktırdın mi betaya
Evet canım iki kez baktırdım beklenen adetten bir gün önce 151.7 adetten bir gün sonra 494,19 çıktı sonra baktırmadım hiç . Doktora gittim 28 aralığa randevu verdi öyle bekliyorum işte heyecan ve biraz da korkuyor. Acaba artıyor mu diye diye kendimi yiyorum. Belki sağlık ocağına giderim salı günü bata bakmak için. Salı günü adeti de hesaplamamla 5 hafta oluyorYaaaa sen de baktırdın mi betayakaç gün geçti adetin
Evet canım iki kez baktırdım beklenen adetten bir gün önce 151.7 adetten bir gün sonra 494,19 çıktı sonra baktırmadım hiç . Doktora gittim 28 aralığa randevu verdi öyle bekliyorum işte heyecan ve biraz da korkuyor. Acaba artıyor mu diye diye kendimi yiyorum. Belki sağlık ocağına giderim salı günü bata bakmak için. Salı günü adeti de hesaplamamla 5 hafta oluyor
Amin canım inşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinben de salı gunu gideceğim inşallah
Yok canım henüz gitmedim ilçede yaşıyorum merkeze gideceğiz o yüzden biraz daha bekliyorumKeseyi gördün mü ve kalp atışını gerçi onun için erken ama bende haftaya gel demişti doktor pazartesi yada salı gidicem inşallah görünür
Son adet tarihine göre sayıyorsun aynen bir aylıkBenim de 17 Aralık'tı birazdan gidecegim kan vermeyebu tarihe göre bir aylık olması gerekiyor dmi ama o kadar koyu değil sanki
İyi bence canımAmin canım inşallahSence değerlerim iyi mi? Güzel haberlerini bekliyorum
Sen keseyi gördün mü canmSon adet tarihine göre sayıyorsun aynen bir aylık
Ben daha gitmedim canım doktoraSen keseyi gördün mü canm
Salı günü yolcuyum ben deBen daha gitmedim canım doktora
Güzel haberlerini bekliyoruzSalı günü yolcuyum ben de
İlk zamanlarda ağrın oluyor muydu canım sence ben keseyi görür müyümGüzel haberlerini bekliyoruzben de yüksek ihtimal haftaya salı gitmiş olacağım 7+1 falan olmuş olacak
Öğrendiğim hafta olmuştu kasıklarımda sanki her an adet olacak gibiİlk zamanlarda ağrın oluyor muydu canım sence ben keseyi görür müyüm
Bugün bende de baya oldu da korktumÖğrendiğim hafta olmuştu kasıklarımda sanki her an adet olacak gibi5-5.5 haftayken gözüküyor diye biliyorum ama ben hem keseyi hem kalp atışını duymak için bekledim