Çok teşekkür ederimCanım hep arada giriyorum siteye şimdi gördüm tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini burdan senle yazışmıştık uğurlu geldi bu topik sıra bende inşallah çok heyecanlıyım yumurtlama İn üstünden 9 gün geçti bu ay ilk defa ovulasyonla yumurtlama ve çatlama yı denedim benim için dua ediver bu ay hamile olayım 2 buçuk yıldır bekliyorum
İnşallah canım aminÇok teşekkür ederiminşallah herkese uğurlu gelir, insallahhh sen ve tüm bekleyenler en kısa zamanda bebeğine kavuşur sürekli dua ediyorum bekleyenler için Allah sağlıklı evlat nasip etsin herkese inşallah
Hayırlısı olsun inşallah canım rabbim bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin merakla bekliyorumYaaa bende de hep agrı olmazdı adet öncesi, son bir haftadır müthiş agrı cekiyorum inşallah hayırlara alamettir adet olacak mıyım endişesinden uyuyamadım bu saat oldu hala gelmedi bir gün geciktim yarın da aksama kadar gelmezse tekrar test yapıcam cıkmazsa carsamba kan testi veririm
7 Aralık adet günümdü ben 5 Aralık'ta yaptım hiçbir şey yok. Tek çizgi netAyy ne güzel bişey okudum ben
Benimde 5 gün var adetime yapmıştım negatif çıktı, olsa hafiften çıkardı diye düşünüyordum.çünkü birçok kişi adete 4-5 gün kala silik çizgi görüyor
Siz 2 gün önce yaptığınızda hiç mi çıkmadı silik bile mi çıkmadı?
Amin inşallah canım ben de sabırsızlıkla bekliyorum adet olmadım henüz bugünü de kapatabilirsem böyle iyice ümitlenicemHayırlısı olsun inşallah canım rabbim bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin merakla bekliyorum
Ay hadi İnşallahAmin inşallah canım ben de sabırsızlıkla bekliyorum adet olmadım henüz bugünü de kapatabilirsem böyle iyice ümitlenicem
Normal aylarda adetin gecikirmiydi? Yani geç döllenme ihtimali bende yok gibi çünkü ovülasyon testi kullandım.7 Aralık adet günümdü ben 5 Aralık'ta yaptım hiçbir şey yok. Tek çizgi neteşime de dedim ümitlenme bak olmayabilir. Ablam üç gün öncesinden öğrendi. Benim çıkmadı. Bir yandan da adet belirtisi yok anlam veremiyorum sonra bekledim 7 Aralık'ta olmadm. 8 Aralık'ta test yaptım hayalet çizgi çıktı. Sonra kan verdim değerim 51 çıktı. Doktor daha çok ufak dedi iki hafta sonra kadın doğuma git dedi öyle yaptım Her bünye herkes farklıdır. Ne zaman yumurtlama oluyor doktor bile tam bilmiyor o yüzden düşünüyorum belki adetime yakın döllenme oldu geç çıktı
Evlenmeden önce doğum kontrol hapına başlamıştım 28 günde bir oluyordum. Ama normalde de böyle oluyorumNormal aylarda adetin gecikirmiydi? Yani geç döllenme ihtimali bende yok gibi çünkü ovülasyon testi kullandım.
Belirtin varmıydı?Ve o silik çıkan testin var mı, normal kaset testmiydi? gönderebilirmisin lütfençok soru sordum
Kızlar selam bugün gecikmenin 2.günü adetim gelmedi sabah test yaptım negatif az önce acilde kan verdim referans aralığı 2-6 sonuc ise 2den düşük çıktı doktor dedi var ya da yok diyemem negatif ama olmayacağı anlamına da gelmez iki gün sonra gel tekrar alalım yükselebilir dedi agrılarım cok ayakta durunca zorlanıyorum kızlar böyle olup sonradan yükselen var mı cok tedirginim yaAy hadi İnşallah
Geç döllenme olabilir. Dualarımız seninle inşaallah yükselecekKızlar selam bugün gecikmenin 2.günü adetim gelmedi sabah test yaptım negatif az önce acilde kan verdim referans aralığı 2-6 sonuc ise 2den düşük çıktı doktor dedi var ya da yok diyemem negatif ama olmayacağı anlamına da gelmez iki gün sonra gel tekrar alalım yükselebilir dedi agrılarım cok ayakta durunca zorlanıyorum kızlar böyle olup sonradan yükselen var mı cok tedirginim ya
Canım inşallah eve geldim akşam kahverengi soluk pembe renginde ara ara akıntım oluyor leke seklinde inşallah yerleşmedir adete dönmesinden korkuyorum gecen ay böyle leke oldu ertesi gün adete döndü cok umutlanmıştım ya inşallah yerleşmedirGeç döllenme olabilir. Dualarımız seninle inşaallah yükselecek
İnşallahCanım inşallah eve geldim akşam kahverengi soluk pembe renginde ara ara akıntım oluyor leke seklinde inşallah yerleşmedir adete dönmesinden korkuyorum gecen ay böyle leke oldu ertesi gün adete döndü cok umutlanmıştım ya inşallah yerleşmedir
Hamileymişsiniz hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah kucağına almayı nasip etsin allahHayırlı geceler
1evladım var ikinciyi istiyoruz . 9şubat bat
Yumurtlamamın son günlerindeyim degerlendirdik ama belimde agrım var ve adet sancısı gibi agrı girip cıkıyo .döllenme belirtileri falan oluyormubirde bu kadar erkn belirti olurmu.ilk degil ama her bebek ayrı bir deneyim
Hamileymişsiniz hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah kucağına almayı nasip etsin allaherken belirtilerin başka nelerdi paylaşır mısın adet belirtisi gibi oluyomuş ama sen döllenme belirtilerini bile hissetmişsin benim de yumurtlamam bitti oluyo bir hafta kadar ve kasıklarımda çok hafif hafif batmalar var inşallah Olur bu ay
Amin inşallahAllah razı olsun.evet ben yumurtlamamın oldugu gün birliktelik oldu gün asırı işte .2gün sonra falan kasıkta agrılar belde agrılarım oldu aslında kızımda hiç olmamıstı sadece midem bulanmıstı ozamanlarda.umarım sizinde vardır hayırlı olan olsun.belirtiler benzermiş
İnşallah canııımHoşgeldiiiniyiyim ben de bekliyorum daha var heralde benim günüme pko dan belli değil ama bakalım herşeyi belirti diye düşünüyoruz ama inşallah pozitif görürüz sonunda