Hamilelik belirtisimi

Ben bi de pko dan dolayı geç oluyorum hep ilaç ta kullanmayı bıraktım adet olunca seviniyorum artık gününde olmak gibi güzel bişey yok soğan kürü yaptım ve bal tarçın çörekotu kürü yapıyorum bu ay okudum da baya fayda gören olmuş bakalım hayırlısı

Evet aslında bebek yoksa gününde olmak cok iyi en azından yumurtlama da erken olur ki bi daha deneyesin. Benim pko falan yok bekarken 5 6 yıl öncesinde vardı kayboldu gitti adetle gitti galiba ilaç da kullanmadım hiç çünkü. yıllardır günü gününe adet olurum 28 günde bir. en fazla bir iki gün önceden hafif şişkinlik olurdu bu defa ilk kez cok siddetli ağrılarım oluyor dün bacaklarım taa ayak bileğime kadar kramplar girdi göğüsler hala agrılı gecen ay adetimden bir gün önce lekelenme oldu ertesi gün tamamen söküldü lekelenmeyi de sayarsak bugun adet günümdü ama gelen giden yok olacakmışım gibi ama henüz yok elimde iki test var birini şimdi yapsam mı bilemiyorum beklemek cok zor yarın kesin olmam lazım en gec.. İnş olmaz

Canım bir de bu ay benim de bebek olmazsa şu soğan kürünü denemek istiyorum benden önce başlamışsın faydası olursa bilgilendirir misin

Bende öyle bugün olmam lazım ama ben bekliycem çünkü doktorlar 3 gün gecikmenin normal olduğunu söylüyor

Ben de adetimden iki gün önce yapınca negatif çıktı. Sonra adet günümde olmadım. Ertesi gün yapınca pozitif çıktı hem de idrarda hem kanda. Ümidini kaybetme
Ay vallaha böyle sizleri gördükçe ne kadar ümitlenmiycem desem de içimde bi umut hala var 2 gün öncesinden yaptım negatif adet günü yaptım negatif hala daha olmadım yarın da olmam inşallah da tekrarlarım testi. Peki senin adet gününde adet olacakmıs gibi miydin canım şuan devamlı oldum sanıyorum ıslaklık hissediyorum bakıyorum bi kere su gibi akıntı gelmiş yine aynı oluyorum bakıyorum beyaz kıvamlı akıntı gelmiş ama gecen günlere lıyasla daha az anlam veremiyorum o günlerdeki belirtilerini paylaşırsan cok mutlu olurum canım suan da vucut ısım baya artmıs durumda ayrıca

Ben önceki adetlerimde iki gün öncesinden anlardım. Kasık ağrım, göğüs ağrım olurdu. Olacağım derdim. Ama hamile olduğumu öğrendiğim adetim de hiç adet olacak gibi hissetmedim. Göğüslerimdr ağrı olmadı. Islaklık hissi bende de oldu. Dakika başı tuvalete gidesim gelirdi.

Yaaa bende de hep agrı olmazdı adet öncesi, son bir haftadır müthiş agrı cekiyorum inşallah hayırlara alamettir adet olacak mıyım endişesinden uyuyamadım bu saat oldu hala gelmedi bir gün geciktim yarın da aksama kadar gelmezse tekrar test yapıcam cıkmazsa carsamba kan testi veririm

Canım hep arada giriyorum siteye şimdi gördüm tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini burdan senle yazışmıştık uğurlu geldi bu topik sıra bende inşallah çok heyecanlıyım yumurtlama İn üstünden 9 gün geçti bu ay ilk defa ovulasyonla yumurtlama ve çatlama yı denedim benim için dua ediver bu ay hamile olayım 2 buçuk yıldır bekliyorum

Ben de adetimden iki gün önce yapınca negatif çıktı. Sonra adet günümde olmadım. Ertesi gün yapınca pozitif çıktı hem de idrarda hem kanda. Ümidini kaybetme
Ayy ne güzel bişey okudum ben
Benimde 5 gün var adetime yapmıştım negatif çıktı, olsa hafiften çıkardı diye düşünüyordum.çünkü birçok kişi adete 4-5 gün kala silik çizgi görüyor
Siz 2 gün önce yaptığınızda hiç mi çıkmadı silik bile mi çıkmadı?

Sanırım 1 saatten fazladır grupta yazılanları okuyorum tam 38 sayfa yazdıklarınızı okudukça kimisine çok sevindim kimisine üzüldüm Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş biz de 1 buçuk senedir deniyoruz bende pko var eşimin değerlerinde de hafif bi düşüklük. Geçen ay hsg çekildim doktorum o ay korunmamızı önerdi sonraki iki ay deneyin olmazsa aşılama dedi. Bu ay denedik pko olduğum için bat tarihini tam bilemiyorum adetlerim düzensiz. Yine de insan isteyince kendinde belirtiler buluyor. İnş hepimiz için hayırlısı olur belki bana da bişeyler bulaşır bu gruptan. En son 21 aralık adet olmuştum hakkımızda hayırlısı olsun..

21 Aralık Son adetin olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…