Hamilelik belirtisimi

Rabbim sağlıkla kucagınıza alnamızı nasip etsin peki adet öncesimi yaşadınız sonrasımı?
Amin canım inşallah adete 1 hafta kala başladı belirtiler.Afedersin bendede aşırı gaz problemi oldu.Bu ay hafif hafif karın ve kasık ağrım oldu.Hala sırt bel ağrım devam ediyor.

Aminnnn çok sevindim adınıza rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin

Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin

Olmadı maalesef kimyasal olsu psikolojim bozuldu artık napacağımı bilmiyorum
Benimde 4 tane oldu kimyasal, genetik baktırdım kan pıhtılaşma çıktı. Bence sende baktır daha fazla kayıp yaşamadan. Çok geçmiş olsun üzme kendini tutunma problemini çözdüğünde sağlıklı gebelik lerin olur inşallah

Canım ben genetik test yaptırmadım ama doktorum her ihtimale karşı coraspin iç demişti bende bu ay içmiştim ama demekki onunda etkisi olmadı

Bu güzel topiğin uğruna inanıyorum.
Benimde adetime 6 gün var. Bende sarımtırak akıntı geliyor dün ve bugun. Affedersini Hani bağırsaklarınız birden hızlı çalışır sonra tuvalete gidersiniz ya o bağırsak çalışma hissi gibi bişey kasıklarımda oluyor. Sağ ve sol kasığımda arada sıcak hissi geliyor. Şimdilik belirtim böyle.

Canım ben genetik test yaptırmadım ama doktorum her ihtimale karşı coraspin iç demişti bende bu ay içmiştim ama demekki onunda etkisi olmadı
Canim merhaba, pihtilasma testi yapmadan 2 gunde bir kullanabilecegimizi mi soyledi doktor ? Ben de bu ay denemek istiyorum. Regl bittikten sonra basliyorsun degil mi ? Ve 2 gunde 1

Hamilelikte ki göğüs ağrısı nasıl oluyor normal de adetime 1 hafta kala başlar göğüs ağrım ama bu sefer sadece koltuk altımdan başlayan Bi ağrı var dolgunluk falan yok vücudum her ay başka bişey çıkarıyor çıldırıcam

Allah yardımcın olsun canım ama moralini yüksek tutmaya çalış inşallah hayırlı bir şekilde olur istediğin
İnşallah canım teşekkürler
amiin inşallah canım bal tarçın çörekotu nu 2 aydır yapıyorum canım bu 2 aydada kimyasal oldu

Benim aynı adet okuacakken ki gibi oldu hiç öyle dokunmadan bile acıyan bir hal almadı. Tek farkı adet olmama 12 gün kala başladı ve koltuk altıma doğru olan kısımlar hassastı. Göğüsteki kahverengi kısımda ben biraz pütürler fark etmiştim ayrıca.

Şuan benim de aynı sizin gibi inşallah bana da nasip oluur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…