Hamilelik belirtisimi

Rabbim sağlıkla kucagınıza alnamızı nasip etsin🥰🥰🤲🏽🙏🏽 peki adet öncesimi yaşadınız sonrasımı? ✔️
Amin canım inşallah 🥰adete 1 hafta kala başladı belirtiler.Afedersin bendede aşırı gaz problemi oldu.Bu ay hafif hafif karın ve kasık ağrım oldu.Hala sırt bel ağrım devam ediyor.

Yumurtlamadan 2 gün sonra göğüslerimde hassasiyet oluştu. Gaz problemi ve çok yemek yemeye başladım. Belim ve kasıklarım agirmaya başladı sol kasığımda hiç geçmeyen bir ağrı oldu. Göğüslerimde damarlarım belirginleşti ve etrafı hafif renk değiştirdi tabi bunlar çok çok azdı yani emin olamıyordum. Sonra göğüs cevremde puturcukler fark ettim kendimi hep hamilelige hazırladım derkeeenn baktım belirtilerim geçiyor. Kasık agrım sanki hafifledi bel agrım kayboldu yerini adet belirtileri almaya başladı ama içimde bir yerlerde hep bir umut vardı. Sonra karnımda hamilelikte çıkan kahverengi çizgiyi fark ettim oldukça silikti. 6 gün kala test yaptım çıkmadı. Artık olmadığına kendimi inandirmistim sonra içimde bir şeylerin pıt pıt diye patladığını fark ettim. Sonra o da geçti. Ben hep bir mide bulantısı baş dönmesi gögüslere dokunamayacak kadar acı falan bekledim hiçbiri yoktu ve tamam dedim olmadı. Ama 2 gündür sol kasigim öyle çok agirıyordu ki artık enfeksiyondan şüphelenip acile gittim ve bir baktım hamileyim 🙏 uzun oldu biraz ama detaylı anlatmak istedim çünkü bende burda yüzlerce yorum okuyup hep kendimde bir şeyler aramıştım. Bekleyen herkese nasip olsun inşallah 🙏
Aminnnn çok sevindim adınıza rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin✔️🥰❣️

Adete 10 gün kala karın ağrısı olmaya başladı bende. Normalde adet olmadan 10 dakika önce başlardı bu ağrı. Rahim bölgesine ani ağrılar olmaya başladı. Sonra göğüsler yumurtlamadan beri hep dolgun ve hafif ağrı oldu. Benim için en belirgin belirti göğüs uçlarımda kabarcıklar oluşmaya başladı. Ondan sonra umutlanmaya başladım. Bu arada benim adete yakın hep akıntım olurdu. Son 1 haftadır akıntım hiç yok
Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin ✔️🥰❣️🙏🏽

Olmadı maalesef kimyasal olsu psikolojim bozuldu artık napacağımı bilmiyorum
Benimde 4 tane oldu kimyasal, genetik baktırdım kan pıhtılaşma çıktı. Bence sende baktır daha fazla kayıp yaşamadan. Çok geçmiş olsun üzme kendini tutunma problemini çözdüğünde sağlıklı gebelik lerin olur inşallah 🙏

Benimde 4 tane oldu kimyasal, genetik baktırdım kan pıhtılaşma çıktı. Bence sende baktır daha fazla kayıp yaşamadan. Çok geçmiş olsun üzme kendini tutunma problemini çözdüğünde sağlıklı gebelik lerin olur inşallah 🙏
Canım ben genetik test yaptırmadım ama doktorum her ihtimale karşı coraspin iç demişti bende bu ay içmiştim ama demekki onunda etkisi olmadı

Bu güzel topiğin uğruna inanıyorum.
Benimde adetime 6 gün var. Bende sarımtırak akıntı geliyor dün ve bugun. Affedersini Hani bağırsaklarınız birden hızlı çalışır sonra tuvalete gidersiniz ya o bağırsak çalışma hissi gibi bişey kasıklarımda oluyor. Sağ ve sol kasığımda arada sıcak hissi geliyor. Şimdilik belirtim böyle.

Canım ben genetik test yaptırmadım ama doktorum her ihtimale karşı coraspin iç demişti bende bu ay içmiştim ama demekki onunda etkisi olmadı
Canim merhaba, pihtilasma testi yapmadan 2 gunde bir kullanabilecegimizi mi soyledi doktor ? Ben de bu ay denemek istiyorum. Regl bittikten sonra basliyorsun degil mi ? Ve 2 gunde 1

Hamilelikte ki göğüs ağrısı nasıl oluyor normal de adetime 1 hafta kala başlar göğüs ağrım ama bu sefer sadece koltuk altımdan başlayan Bi ağrı var dolgunluk falan yok vücudum her ay başka bişey çıkarıyor çıldırıcam :KK43:

Allah yardımcın olsun canım ama moralini yüksek tutmaya çalış inşallah hayırlı bir şekilde olur istediğin
İnşallah canım teşekkürler
Bu son kimyasalın olur inşallah canım sen düşünme böyle şeyleri öğrendiğinden beri kimyasal mı korkusunu yaşadın pozitif olmaya çalış aklından iyi şeyler geçir iyi bir doktora git inşallah sağlıklı gebeliğin olacak 🤲cuma gecesi hürmetine allahım güldürsün yüzünü doldursun kucağını inşallah 🤲
Bu arada bal tarçın çörekotu kürünü hiç yaptın mı yumurtanın kalitesini artırıyomuş eşin de yapabilir sperm için de iyiymiş dene istersen canım
amiin inşallah canım bal tarçın çörekotu nu 2 aydır yapıyorum canım bu 2 aydada kimyasal oldu

Hamilelikte ki göğüs ağrısı nasıl oluyor normal de adetime 1 hafta kala başlar göğüs ağrım ama bu sefer sadece koltuk altımdan başlayan Bi ağrı var dolgunluk falan yok vücudum her ay başka bişey çıkarıyor çıldırıcam :KK43:
Benim aynı adet okuacakken ki gibi oldu hiç öyle dokunmadan bile acıyan bir hal almadı. Tek farkı adet olmama 12 gün kala başladı ve koltuk altıma doğru olan kısımlar hassastı. Göğüsteki kahverengi kısımda ben biraz pütürler fark etmiştim ayrıca.

Benim aynı adet okuacakken ki gibi oldu hiç öyle dokunmadan bile acıyan bir hal almadı. Tek farkı adet olmama 12 gün kala başladı ve koltuk altıma doğru olan kısımlar hassastı. Göğüsteki kahverengi kısımda ben biraz pütürler fark etmiştim ayrıca.
Şuan benim de aynı sizin gibi inşallah bana da nasip oluur

X