Değerini 2 günde bir takip etmen gerek canım 2 günde 2 katına çıkması gerek doktora gitsende aynı şekilde kan alıcak takip edicekSelam kizlar.Herkese sağlıklı gebelikler diliyorumBenimde bu ay bazı belirtiler oldu adetim 1 gün geçince test yaptım pozitif çıktı.Ertesi gün kan tahlili yaptırdım.Degerim 58 çıktı.sizce değer nasıl yarın doktora gidicem.Gecikmemin 6.nci günü bakalım ins herşey yolunda gider
Selam kizlar.Herkese sağlıklı gebelikler diliyorumBenimde bu ay bazı belirtiler oldu adetim 1 gün geçince test yaptım pozitif çıktı.Ertesi gün kan tahlili yaptırdım.Degerim 58 çıktı.sizce değer nasıl yarın doktora gidicem.Gecikmemin 6.nci günü bakalım ins herşey yolunda gider
Aa pardon ben kan testini yeni yaptın sandımDeğerini 2 günde bir takip etmen gerek canım 2 günde 2 katına çıkması gerek doktora gitsende aynı şekilde kan alıcak takip edicekhayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Canım çok teşekkür ederimAa pardon ben kan testini yeni yaptın sandımgit o zaman canım belki kese oluşmuştur
Sonucun çıktımı canımAyy inşallah canımfazla heveslenmek istemiyorum geçen ayki korkumdan dolayı
O zaman önlemini al canım inşallah sıkıntısız geçirirsinCanım çok teşekkür ederim2 gün önce yaptırdım salı günü sat a göre 4+2 oluyor.yarin 4+5 gün olacak.Doktora biraz erken gidiyorum.İlk gebeligimde gebelik zehirlenmesi geçirdim.Onun için biraz riskli.ve tiroidim biraz yüksekti.ilac kullanmistim hamileliğim boyunca.Dogumdan sonra bırakmıştım.Erkenden doktor kontrolünde olmak istedim.en azından ilaçlarla önlem almak için kese için erken sanırım ama ins görürüm.Rabbim seninde gönlüne göre versin canım benim
Amin canım inşallahO zaman önlemini al canım inşallah sıkıntısız geçirirsin
İnşallah canım Rabbim en kısa zamanda seninde kucağını doldursun herşey gönlüne göre olsunPozitif haberini alan arkadaşlar hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler kucağınıza alırsınız çok sevindim darısı başımıza artık hayırlısıyla
Olmadı maalesef kimyasal olsu psikolojim bozuldu artık napacağımı bilmiyorumSonucun çıktımı canım
Doktor bişey demiyo mu tekrar eden kimyasalın içinOlmadı maalesef kimyasal olsu psikolojim bozuldu artık napacağımı bilmiyorum
Henüz doktora gitmedim gidince sorcamDoktor bişey demiyo mu tekrar eden kimyasalın için
Canım çok yıpratıcı bir durumOlmadı maalesef kimyasal olsu psikolojim bozuldu artık napacağımı bilmiyorum
Canım benim aşırı uyku isteği göğüslerimde baya ağrı ve sızlama oldu.Hamile arkadaşlar nasıl belirtiler yaşadınız?
Rabbim sağlıkla kucagınıza alnamızı nasip etsinCanım benim aşırı uyku isteği göğüslerimde baya ağrı ve sızlama oldu.
Bu son kimyasalın olur inşallah canım sen düşünme böyle şeyleri öğrendiğinden beri kimyasal mı korkusunu yaşadın pozitif olmaya çalış aklından iyi şeyler geçir iyi bir doktora git inşallah sağlıklı gebeliğin olacakHenüz doktora gitmedim gidince sorcam
Allah yardımcın olsun canım ama moralini yüksek tutmaya çalış inşallah hayırlı bir şekilde olur istediğinOlmadı maalesef kimyasal olsu psikolojim bozuldu artık napacağımı bilmiyorum
Adete 10 gün kala karın ağrısı olmaya başladı bende. Normalde adet olmadan 10 dakika önce başlardı bu ağrı. Rahim bölgesine ani ağrılar olmaya başladı. Sonra göğüsler yumurtlamadan beri hep dolgun ve hafif ağrı oldu. Benim için en belirgin belirti göğüs uçlarımda kabarcıklar oluşmaya başladı. Ondan sonra umutlanmaya başladım. Bu arada benim adete yakın hep akıntım olurdu. Son 1 haftadır akıntım hiç yokHamile arkadaşlar nasıl belirtiler yaşadınız?
Yumurtlamadan 2 gün sonra göğüslerimde hassasiyet oluştu. Gaz problemi ve çok yemek yemeye başladım. Belim ve kasıklarım agirmaya başladı sol kasığımda hiç geçmeyen bir ağrı oldu. Göğüslerimde damarlarım belirginleşti ve etrafı hafif renk değiştirdi tabi bunlar çok çok azdı yani emin olamıyordum. Sonra göğüs cevremde puturcukler fark ettim kendimi hep hamilelige hazırladım derkeeenn baktım belirtilerim geçiyor. Kasık agrım sanki hafifledi bel agrım kayboldu yerini adet belirtileri almaya başladı ama içimde bir yerlerde hep bir umut vardı. Sonra karnımda hamilelikte çıkan kahverengi çizgiyi fark ettim oldukça silikti. 6 gün kala test yaptım çıkmadı. Artık olmadığına kendimi inandirmistim sonra içimde bir şeylerin pıt pıt diye patladığını fark ettim. Sonra o da geçti. Ben hep bir mide bulantısı baş dönmesi gögüslere dokunamayacak kadar acı falan bekledim hiçbiri yoktu ve tamam dedim olmadı. Ama 2 gündür sol kasigim öyle çok agirıyordu ki artık enfeksiyondan şüphelenip acile gittim ve bir baktım hamileyimHamile arkadaşlar nasıl belirtiler yaşadınız?