Hamilelik belirtisimi

Bende uğurlu gelsin diye geldim kızlar salı günü regl günümdü olmadım dün sabah hafif kahve bi lekelenmem geldi bugün hiç gelen giden yok hafif hafif ağrım var adet oldum sanmıştım 1.5 yıldır istiyoruz ama olmadı normalde hep 26 günden bir adet olurdum bu 2 aydır birkaç gün geç adet oluyorum anlamadım

Kuzum benimde ara ara lekelenmem olduğu için şüphelendim , belki gebelik vardır evde test varsa yapsana belki çıkar

Hastanenin acilinde oturdum sonuçları bekliyorum eşimin de haberi yok onu okula gönderdim arkasından çıktım bakalım güzel sonuç olursa eve dönünce haber veririm
Ayyy inşallah canıııım hayırlı haberlerle gelirsin inşallahh Folik asit içiyormuydunn

Amin inşallah canım Evet 3 ay önce başladım. Bu ay da zeytinyağı incir kürü kullandık hem eşim hem ben
Ne zamandır istiyordunuz canım , ay ben bu zeytinyağı incir kürünü çok duymaya başladım nası yaptınız canım

Ne zamandır istiyordunuz canım , ay ben bu zeytinyağı incir kürünü çok duymaya başladım nası yaptınız canım
Biz 1.5 yıllık evliyiz ama 6 aydır deniyorduk. Canım incir kürünü bir kavanoza yarısına kadar zeytinyağı yağı koydum sonra da incirleri elimle ikiye bölüp içine koydum bir gün karanlık odada beklettim oda sıcaklığında. Ertesi gün sabah aç karnına eşim ve ben birer parça yedik 1 ay boyunca belki de vesile olmuştur ama gerçekten inanarak yedim

Ayy ne güzel canım inşallah başka arkadaşlarımızda bu yazını görüp faydalanırlar

Kuzum benimde ara ara lekelenmem olduğu için şüphelendim , belki gebelik vardır evde test varsa yapsana belki çıkar
Ya vallahi yapmak istiyorum bu ay da regl oldum diye ilk defa da ovülasyon testleri aldım inş gebeyimdir de ihtiyacım kalmaz bide aklıma takılan genelde yerleşme kanaması regl den önce olmuyormu

Ya vallahi yapmak istiyorum bu ay da regl oldum diye ilk defa da ovülasyon testleri aldım inş gebeyimdir de ihtiyacım kalmaz bide aklıma takılan genelde yerleşme kanaması regl den önce olmuyormu
Yani yerleşme kanaması olacak diye bir durum yok herkes de ben bugün hamile olduğumu öğrendim ama hala yerleşme kanaması olmadı

Hayırlısı olsun canımm inşallah sağlıkla artar kucağına alırsın içini ferah tut
Bende klomen tedavisi oldum yarın çatlatma iğnesi olucam bakalım bu konunun uğuru ilk tedavide pozitif getircekmi bana

Selam kizlar.Herkese sağlıklı gebelikler diliyorumBenimde bu ay bazı belirtiler oldu adetim 1 gün geçince test yaptım pozitif çıktı.Ertesi gün kan tahlili yaptırdım.Degerim 58 çıktı.sizce değer nasıl yarın doktora gidicem.Gecikmemin 6.nci günü bakalım ins herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…