Çok benziyor gebelik belirtilerine umarım vardırVar bende de bu ay diğer aylardan tek farkim ilk defa yumurtlamadan beri iki kasigimda da batma oluyor agili değil aşırı da değil . Bir de kasigimin yukarisinda da batma var onu coZemedim.Göğüs hassasiyetim adete yakın olur zaten o da bugün başladı . Baş agrım var 2 gündür. Baska belirtim suan yok
Inşallah canım inşallah hepimize versin Rabbim hayırlı evlatlar. Yinede umudum yok benim yaÇok benziyor gebelik belirtilerine umarım vardır
Evet dayanamadım o yüzden yaptım şimdi bekliyorum son 1 hafta inşallah vardır bebeğim yoksa bütün bunlar psikolojinse gerçekten çok üzücüAma 10 gün kala çıkmaz ki bence çok erken yapmışsınız. Belirtilerini inşallah gebeliktendir.
Bende geçen ay en belirgin belirtiydi canımCanım midenin gurul gurul olması belirti mi
Karnınızda baloncuk gibi pıt pıt patlama oluyor muyduBende geçen ay en belirgin belirtiydi canım
Gerçekten mi?Bende geçen ay en belirgin belirtiydi canım
Kuzum o takvimler yanlış benim adetimin başlayacağı zamanı tam biliyor ama yumurtlama onun dediği gün olmuyor bu ay yumurtlamam 15 inde diyordu ama ovulasyon testim 13 ünde çıktı. Sen biraz dene olmazsa BİR GEBENİN GÜNLÜĞÜ var ordan aldım ben testlerimi ayrıca çok bilgilendirici yazıları var ona bakabilirsin canımTakmamaya çalışıyorum ama çok zor oluyor. Ben takvimim diye bir uygulama var oradan takip ediyorum genellikle adet gunlerim hep tutuyor. Bebek konusunda ilk denememiz olduğu için hiç denemedim olmazsa denemeyi düşünüyorum
Bende öyle yapmayı düşünüyorum ama söyle ki benim adetim 27 aralıkta bitti. Biz 30-1-2-3-4 tarihlerini değerlendirdik. Yanı umarım bu günler içinde yumurtlama günüm olmuştur takvimde 4 ocakta yumurtlama günü.Kuzum o takvimler yanlış benim adetimin başlayacağı zamanı tam biliyor ama yumurtlama onun dediği gün olmuyor bu ay yumurtlamam 15 inde diyordu ama ovulasyon testim 13 ünde çıktı. Sen biraz dene olmazsa BİR GEBENİN GÜNLÜĞÜ var ordan aldım ben testlerimi ayrıca çok bilgilendirici yazıları var ona bakabilirsin canım
Hadi inşallah canım hamile haberlerini alırızBende öyle yapmayı düşünüyorum ama söyle ki benim adetim 27 aralıkta bitti. Biz 30-1-2-3-4 tarihlerini değerlendirdik. Yanı umarım bu günler içinde yumurtlama günüm olmuştur takvimde 4 ocakta yumurtlama günü.
Zaten şuan reglsin , bi an gebelikte olmuş gibi tedirgin oldum tövbe tövbe, bir dahaki regl de gidersin ama reglde sorun var gibi gelmedi bana, kasık batması da normal.Organick__ canım benim kanamam çok oluyor yarın 4. Günüm ped yetiştiremiyorum habire değiştiriyorum af edersin dün sağ kasığıma sanki iğne sapladılar iğne ordaymış gibi bi ağrıdı hareket ettikçe karnımı içe çektikçe ağrıyordu bugün de sol kasığıma aynısı oldu korkuyorum kötü bişey yoktur dimi ilk defa çok kanamam var tiksindim resmen doktora da gidemedim bi daha ki adete randevu alıp gitcem yoktur dimi sorun
Çok teşekkür ederim inşallah yaHadi inşallah canım hamile haberlerini alırız
İnşallah sorun olmasın nasıl tedirgin oldun ne oldu canım iyi misinZaten şuan reglsin , bi an gebelikte olmuş gibi tedirgin oldum tövbe tövbe, bir dahaki regl de gidersin ama reglde sorun var gibi gelmedi bana, kasık batması da normal.
Bat ne zaman canımKızlarr sonuç çıktı 9.21kimyasal da olabilir geç döllenmede ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum dua edin lütfen
Bat dündü canım ama geçen ay 13ünde olmuştum kimyasal olduğu için adetim biraz değişikdi 7 gün adet oldum uzun sürdü yani valla kafam allak bullakBat ne zaman canım
Canım belirtilerin varmıydı adet öncesi onları merak ettmBat dündü canım ama geçen ay 13ünde olmuştum kimyasal olduğu için adetim biraz değişikdi 7 gün adet oldum uzun sürdü yani valla kafam allak bullak
Insallah bu defa yükselir değerleriniz ve mutlu haberler verirsinizBat dündü canım ama geçen ay 13ünde olmuştum kimyasal olduğu için adetim biraz değişikdi 7 gün adet oldum uzun sürdü yani valla kafam allak bullak
İnşallah canım benimInsallah bu defa yükselir değerleriniz ve mutlu haberler verirsiniz