- 12 Kasım 2020
- 82
- 46
- 31
İnşallah canım hayırlı haberi vermek bana da nasip olurCanım genellikle sabah ilk idrarla yapmayı önerirler sabah yap birde
hadi hayırlısı kuzum güzel haberlerini bekliyoru z
kuzum bende dünden beri lekelenme var geçen ayki gibi bugün olmam gerekiyordum olmadım test taptım çok silik ince bir çizgi çıktı ama bilmiyorum korkuyorumteste birde sen bak istersen yarın sabah kan vercem bakalım hayırlısı
canımm merhaba inşallah güzel haberlerini alırız zeytinyağlı incir çok fYdalı olduğunu duydum inşallah şifan olur
Canım merhaba inşallah topiğim sanada uğur getirirGöğüs hassasiyeti ve batmalar gebelikte belirgin belirtiler inşallah güzel haberleirni alırız
Şu midem gurul gurul lafını ne zaman duysam heyecanlanıyorumayy kesinlikle bat zamanı bi test yap inşallah vardır bebişin seninledir
Aklıma takılan tek şey hamilelik belirtileri kişiden kişiye göre değişir ama akıntı herkeste oluyor mu normalde adete yakın benim akıntı başlardı beyaz bir şekilde şuan hiç akıntı yok arada hafif bir şekilde saydam bir akıntı oluyor normal miCanım genellikle sabah ilk idrarla yapmayı önerirler sabah yap birde
kuzum bende dünden beri lekelenme var geçen ayki gibi bugün olmam gerekiyordum olmadım test taptım çok silik ince bir çizgi çıktı ama bilmiyorum korkuyorumteste birde sen bak istersen yarın sabah kan vercem bakalım hayırlısı
canımm merhaba inşallah güzel haberlerini alırız zeytinyağlı incir çok fYdalı olduğunu duydum inşallah şifan olur
Canım merhaba inşallah topiğim sanada uğur getirirGöğüs hassasiyeti ve batmalar gebelikte belirgin belirtiler inşallah güzel haberleirni alırız
Şu midem gurul gurul lafını ne zaman duysam heyecanlanıyorumayy kesinlikle bat zamanı bi test yap inşallah vardır bebişin seninledir
Aa canım var gibi sanki inşallah yerleşmedirrCanım genellikle sabah ilk idrarla yapmayı önerirler sabah yap birde
Inşallah valla bem tecrübeliyim bir kizim var ama onda pek belirtim olmamisti adet öncesi ağrıyan göğüsler ağrımaya devam etmişti sadece artarakValla o konuda hiçbir bilgim yok henüz 7 aylık evliyim ve ilk denememAllah nasip eder inşallah ikimizede
Takmamaya çalışıyorum ama çok zor oluyor. Ben takvimim diye bir uygulama var oradan takip ediyorum genellikle adet gunlerim hep tutuyor. Bebek konusunda ilk denememiz olduğu için hiç denemedim olmazsa denemeyi düşünüyorumCanım sana tavsiyem şimdiden kafana takmamaya çalış çünkü zamanla daha çok kafana takıyorsun sende ovulasyon deniyor musun?
Insan kendini dinledikçe neler neler fark ediyor kafayı yemezsek iyi vallaInşallah valla bem tecrübeliyim bir kizim var ama onda pek belirtim olmamisti adet öncesi ağrıyan göğüsler ağrımaya devam etmişti sadece artarak
Ay inşallah yerleşme kanamasidir ya valla benim hiç tecrübem olmadığı için bilemiyorumKızlar adetim 4 gün geçti , bugün akşam krem gibi açık pembe akıntı geldi
Adet mi bu ?? Ney
Ah valla sorma gitsinInsan kendini dinledikçe neler neler fark ediyor kafayı yemezsek iyi valla
Sizde benim gibi 18 ocağı mı bekliyorsunuz:) yok testte cikmaz ama erken gebelik tsetinde belki çıkabilir. Inşallah vardır bebeklerimiz. Yazın buraya 18 ocaktaki durumları:)Merhaba kızlar, benimde adete 1 hafta var. Değişik şeyler yaşıyorum ama çokta umutlanmak istemiyorum 4 defa kimyasal yaşadım. Gecen ay rahim filmi ve histeroskopi yaptırdım. Dr rahim temiz bu ay gebelik olabilir dedi. Benim dünden beri kasıklarımda Bi ağrı var doluluk hissediyorum, arada bel ağrım oluyor ve bugün yürüyüş yapıyordum sırtım ağrıdı oyüzden bıraktım hatta. Guruldamalar var karnımda gaz gibi. Umarım sağlıklı Bi hamilelik yaşarım. Bu belirtiler beni heyecanlandırıyor ama test yapsam çıkmaz diye düşünüyorum. İnşallah bu ay hepimiz çift çizgileri görürüz
Bende bilmiyorum ki kuzumAy inşallah yerleşme kanamasidir ya valla benim hiç tecrübem olmadığı için bilemiyorum
Tabiki yazarımSizde benim gibi 18 ocağı mı bekliyorsunuz:) yok testte cikmaz ama erken gebelik tsetinde belki çıkabilir. Inşallah vardır bebeklerimiz. Yazın buraya 18 ocaktaki durumları:)
Canım midenin gurul gurul olması belirti miCanım genellikle sabah ilk idrarla yapmayı önerirler sabah yap birde
Inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsınızMerhaba kızlar, benimde adete 1 hafta var. Değişik şeyler yaşıyorum ama çokta umutlanmak istemiyorum 4 defa kimyasal yaşadım. Gecen ay rahim filmi ve histeroskopi yaptırdım. Dr rahim temiz bu ay gebelik olabilir dedi. Benim dünden beri kasıklarımda Bi ağrı var doluluk hissediyorum, arada bel ağrım oluyor ve bugün yürüyüş yapıyordum sırtım ağrıdı oyüzden bıraktım hatta. Guruldamalar var karnımda gaz gibi. Umarım sağlıklı Bi hamilelik yaşarım. Bu belirtiler beni heyecanlandırıyor ama test yapsam çıkmaz diye düşünüyorum. İnşallah bu ay hepimiz çift çizgileri görürüz
Hadi hayırlı haberler alırsınız inşallah yaBende bilmiyorum ki kuzum
İnşallah hepimiz hayırlısıyla görürüzInşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsınızbenimde guruldamalarim vs var yumurtlamadan sonra bir çok belirti yaşadım bende 18 ocagi bekliyorum inşallah herkes o çift çizgileri görür
Benim yumurtlamadan 2 gün sonra kasığımda ağrı ve göğüs hassasiyetim başladı. Sonrasında iğne gibi batmalar oldu. O kadar şiddetli belim ağrıdı ki bir sağ bacağıma bir sol bacağıma vurdu sonra geçti. Aşırı gaz ve acıkma durumum var. Ust bacak agrilarim vardi sonra gunler gecrilce sadece sol kasigimda sabit bir ağrı ve göğüs hassasiyetim kaldı bende ümidimi kaybettim açıkçası çünkü 10 gün kala erken gebelik testi yapmıştım. Bugün tam vazgeçtim artık diyordum ki karnımda pıt pıt patlamalar olmaya başladı gurul gurul karnım ve midem.İnşallah hepimiz hayırlısıyla görürüzbaşka ne belirtiniz var?
Var bende de bu ay diğer aylardan tek farkim ilk defa yumurtlamadan beri iki kasigimda da batma oluyor agili değil aşırı da değil . Bir de kasigimin yukarisinda da batma var onu coZemedim.Göğüs hassasiyetim adete yakın olur zaten o da bugün başladı . Baş agrım var 2 gündür. Baska belirtim suan yokTabiki yazarım18 yada 19 ocak. Sizde varmı belirti gibi şeyler? Umarım psikolojik değildir yaşadıklarımız..
Ama 10 gün kala çıkmaz ki bence çok erken yapmışsınız. Belirtilerini inşallah gebeliktendir.Benim yumurtlamadan 2 gün sonra kasığımda ağrı ve göğüs hassasiyetim başladı. Sonrasında iğne gibi batmalar oldu. O kadar şiddetli belim ağrıdı ki bir sağ bacağıma bir sol bacağıma vurdu sonra geçti. Aşırı gaz ve acıkma durumum var. Ust bacak agrilarim vardi sonra gunler gecrilce sadece sol kasigimda sabit bir ağrı ve göğüs hassasiyetim kaldı bende ümidimi kaybettim açıkçası çünkü 10 gün kala erken gebelik testi yapmıştım. Bugün tam vazgeçtim artık diyordum ki karnımda pıt pıt patlamalar olmaya başladı gurul gurul karnım ve midem.