- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
Çok sağolunDeğerlern 2 günde bir düzenli artması gerekiyor. Sanırım geçikmen 10-15 gün oldugunda ultrasonda kesenin görnmesi lazım. Ama zaten cogunlukla ozamana kalmıyor değerin düşüyor kanaman oluyor ve biyokimyasal gebelik geçirmiş oluyorsun.
Canım senin durum ne gelen giden varmıStresten felan olabilir canım birazdaha beklede gelmezse doktora git
Canım bi erken gebelik testi mı yapsan? Bende yapmayı düşünüyorum aynı senle batımız yaKızlar noluurr bir fikir verin. Benim bata tam 1 hafta kaldı yumurtlamadan 2 gün sonra sol kasıkta ağrı gaz problemi batmalar aşırı yemek yeme uykudan uyanıp su içme aşırı göğüs hassasiyeti yaşıyorum. Sonra artık psikolojik deyip vazgeçmiştim ki karnımda baloncuklar patlamaya başladı ve bugün yediğim şeyleri midem almayaya başladı. Karnım aç ama böyle içim almıyor yutmak istemiyorum. Midem gurul gurul. Sizce bütün bunlar psikolojik mi kendi kendime acı mi çektırıyorum bu nedir
Ya ben dayanamayıp 10 gün varken yaptım tabi negatif çıktı varsa bile çıkar mi çıkmaz ama gelde anlat şu hevesli beynimeCanım bi erken gebelik testi mı yapsan? Bende yapmayı düşünüyorum aynı senle batımız ya
Off çok haklısın gecen ay ben öyleydim elimde ne kadar test varsa bitirdim. Sacmaladim çok . Bende çok korkuyorum sana soluyorum ama kendim farksiz degilimYa ben dayanamayıp 10 gün varken yaptım tabi negatif çıktı varsa bile çıkar mi çıkmaz ama gelde anlat şu hevesli beynimeo günden sonra cidden olmadığına inandım modum düştü o yüzden korkuyorum yine negatif görmekten
Canım genellikle sabah ilk idrarla yapmayı önerirler sabah yap birdeKızlar bende test yaptım bugün adetim 1 gün geçti ama ilk idrarla yapmadım bide tok karnimaydim ama negatif çıktı acaba bir daha mı yapsam bu ay femera kullanmıştım adetim hemen olması gerekiyodu olmadı
hadi hayırlısı kuzum güzel haberlerini bekliyoru zKızlar benim de yumurtlama çok ağrılı geçti.
Ama ben yumurtlamaya verdim
Geçen ayda çünkü yumurtlamada çok ağrım olmuştu
Onun dışında sol kasıkta ağrı var o hala geçmedi
Tam yumurtlama dönemi ilişki oldu 3-4 sefer
Adet 22 ocakta bekliyorum ben de
kuzum bende dünden beri lekelenme var geçen ayki gibi bugün olmam gerekiyordum olmadım test taptım çok silik ince bir çizgi çıktı ama bilmiyorum korkuyorumCanım senin durum ne gelen giden varmı
canımm merhaba inşallah güzel haberlerini alırız zeytinyağlı incir çok fYdalı olduğunu duydum inşallah şifan olurMerhaba hanımlar. Burda ki konuyu tesadüfen açıp okudum. Öyle güzel yazmışsınız ki bir an bende keşke böyle bir haber alabilsem diye düşündüm. Konu sahibi veya konuyla ilgili bilgisi olanlara sormak istiyorum.
Ben yumurtlama günümü ovulasyon testi ile takip ettim ve değerlendirdim. Daha sonra ki günlerde 10 gün kala, 6 gün kala,5 ve 4 gün kala sol kasıkta ağrılar ve aniden rahim bölgesine ağrı olmaya başladı. Tabi bunlar ara ara devam ediyor. Başka belirti olarak hafif bir mide bulantısı, bel ağrısı, göğüslerde şişlik ve ağrı var. Yani bakınca bütün belirtiler mevcut gibi geliyor ama insan korkuyor umudun kırılmasından. Bu ay zeytinyağı incir kürü uygulaması yapmıştım bir ihtimal faydası olmuştur diye düşündüm. İlk okuduğum mesajlarda olumlu sonuçlar görünce inşallah bende bu ay sizin gibi iyi haberler alırım
Canım merhaba inşallah topiğim sanada uğur getirirMerhaba kızlar bende bu topiğe yazayım uğurlu gelsin dedim kendi kendime:)
Adetime 1 hafta var tam . Kasiklarimda aşırı olmasa da batmalar var . Bir de bazen kasiklarimin daha üstünde oluyor batma onu anlamadım neden diye . Ovulasyon testi ile takip ettim. Göğüs hassasiyetim de biraz başladı ama her adet öncesi baslar zaten benim . Benim gibi batma falan olupta hamile kalan varmı acaba ? Dediğim gibi aşırı değil ama hergun oluyor yumurtlamadan beri. Eğer hamile değilsem neden olur bu batmalar bi araştırıcam umutlandırdı beni çünkü
Şu midem gurul gurul lafını ne zaman duysam heyecanlanıyorumKızlar noluurr bir fikir verin. Benim bata tam 1 hafta kaldı yumurtlamadan 2 gün sonra sol kasıkta ağrı gaz problemi batmalar aşırı yemek yeme uykudan uyanıp su içme aşırı göğüs hassasiyeti yaşıyorum. Sonra artık psikolojik deyip vazgeçmiştim ki karnımda baloncuklar patlamaya başladı ve bugün yediğim şeyleri midem almayaya başladı. Karnım aç ama böyle içim almıyor yutmak istemiyorum. Midem gurul gurul. Sizce bütün bunlar psikolojik mi kendi kendime acı mi çektırıyorum bu nedir
Gerçekten çok yorucu bir süreç ya. Benim göğüs hassasiyetim olur normalde ama en fazla 8 9 gün kala başlar bu sefer 13 gün önceden başladı o düşündürdü beni deOff çok haklısın gecen ay ben öyleydim elimde ne kadar test varsa bitirdim. Sacmaladim çok . Bende çok korkuyorum sana soluyorum ama kendim farksiz degilimgöğüs hassasiyetim başladı her adet öncesi 4 5 gün önceden başlar zaten . azalırsa Adet oluyorum zaten. Senin de göğüsler adettem önce ağrır mı normalde ilk defa mı agriyot
Ay inşallah benim ve tüm belirtenlerin olsunCanım genellikle sabah ilk idrarla yapmayı önerirler sabah yap birde
hadi hayırlısı kuzum güzel haberlerini bekliyoru z
kuzum bende dünden beri lekelenme var geçen ayki gibi bugün olmam gerekiyordum olmadım test taptım çok silik ince bir çizgi çıktı ama bilmiyorum korkuyorumteste birde sen bak istersen yarın sabah kan vercem bakalım hayırlısı
canımm merhaba inşallah güzel haberlerini alırız zeytinyağlı incir çok fYdalı olduğunu duydum inşallah şifan olur
Canım merhaba inşallah topiğim sanada uğur getirirGöğüs hassasiyeti ve batmalar gebelikte belirgin belirtiler inşallah güzel haberleirni alırız
Şu midem gurul gurul lafını ne zaman duysam heyecanlanıyorumayy kesinlikle bat zamanı bi test yap inşallah vardır bebişin seninledir
Benimde erken başladı aynen. Allahım ilimizde de vardır inşallah . Ya birde bugün batma kasigimin üstüne cıktı orda ne var yaGerçekten çok yorucu bir süreç ya. Benim göğüs hassasiyetim olur normalde ama en fazla 8 9 gün kala başlar bu sefer 13 gün önceden başladı o düşündürdü beni de
Amn canım inşallah çok teşekkürler inşallah vardır 2 senedir bekliyorum kızıma kardeşCanım genellikle sabah ilk idrarla yapmayı önerirler sabah yap birde
hadi hayırlısı kuzum güzel haberlerini bekliyoru z
kuzum bende dünden beri lekelenme var geçen ayki gibi bugün olmam gerekiyordum olmadım test taptım çok silik ince bir çizgi çıktı ama bilmiyorum korkuyorumteste birde sen bak istersen yarın sabah kan vercem bakalım hayırlısı
canımm merhaba inşallah güzel haberlerini alırız zeytinyağlı incir çok fYdalı olduğunu duydum inşallah şifan olur
Canım merhaba inşallah topiğim sanada uğur getirirGöğüs hassasiyeti ve batmalar gebelikte belirgin belirtiler inşallah güzel haberleirni alırız
Şu midem gurul gurul lafını ne zaman duysam heyecanlanıyorumayy kesinlikle bat zamanı bi test yap inşallah vardır bebişin seninledir
Valla o konuda hiçbir bilgim yok henüz 7 aylık evliyim ve ilk denememBenimde erken başladı aynen. Allahım ilimizde de vardır inşallah . Ya birde bugün batma kasigimin üstüne cıktı orda ne var yabebek olsa orda agri olmaz demi
Hadi inşallah yaKızlar topiğin uğruna bende yazayım dedim bata 15 gün var daha inşallah bana da nasip olur hamile kalmak
İnşallah canım 2 yıl oldu deneyip olmayalı 3 yıla girdim evlilikte inşallah olur bu ay ovulasyon testine göre değerlendirdim hadi hayırlısı inşallah ben gibi bekleyen herkese Allah nasip etsin çok yorucu bir süreçHadi inşallah ya
Allah yardımcınız olsun valla benim daha ilk denemem olmasına rağmen çok yıprandım. Inşallah sizinde olur Allah nasip etsinİnşallah canım 2 yıl oldu deneyip olmayalı 3 yıla girdim evlilikte inşallah olur bu ay ovulasyon testine göre değerlendirdim hadi hayırlısı inşallah ben gibi bekleyen herkese Allah nasip etsin çok yorucu bir süreç
Canım sana tavsiyem şimdiden kafana takmamaya çalış çünkü zamanla daha çok kafana takıyorsun sende ovulasyon deniyor musun?Allah yardımcınız olsun valla benim daha ilk denemem olmasına rağmen çok yıprandım. Inşallah sizinde olur Allah nasip etsin