- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
Merhaba inşaallahMerhaba kızlar sitede gezerken yazıyı gördüm bi bakayım dedim ilk sayfalarda yazan herkes hamile maşalllllahhh dedim bu topik uğurlu birazda uğurunuz dan bana yollayın bata daha var bekleyelim bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba inşaallahMerhaba kızlar sitede gezerken yazıyı gördüm bi bakayım dedim ilk sayfalarda yazan herkes hamile maşalllllahhh dedim bu topik uğurlu birazda uğurunuz dan bana yollayın bata daha var bekleyelim bakalım
Senden de Allah razı olsun amin ne zaman istersen yazabilirsingüzel bir kalbin var ama bu daha önemli beni anladığın için çok mutlu oldum Allah razı olsun bi ablam yok abla gibi destek veriyorsun bana iyiki varsınız
Amin Teşekkür ederimSenden de Allah razı olsun amin ne zaman istersen yazabilirsin
Merhaba bende adetten 7 gün önce kan testo yaptirdim ama negatif ti ama ilişkiden 10 11 gün sonraydı şuan kasık ağrım var altta sizlama ve belde ağrı sol kasigim atıyor bide 2 gün önce hafif 1 .2 damla kan gördüm lavaboda ama o gündür gelmedi acaba yerleşme kanamasimi test yapsam adeti 1 gün geçti cikarmi bise hangi testten alsamİnşallah bitaneeeeeem inşallllah dediğin gibi seni dinlemeseydim adet oluyorum zannederdim ve kendimi üzerdim çok şüküüür hamileyiiim
Canım merhaba şu anda bende aynı belirtileri yaşıyorum dünden beri peçeteye sildiğimde çok ufak ufak kan lekeleri var ama iç çamaşırımı hiç kirletmemiş sadece peçeteyle silince geliyor geçen ay kimyasal yaşadığımdada aynı böyle olmuştum eğerki yarında gelmezse test yapcam ben geçen ay predıctorun erken gebelik testini yapmıştım yerleşme kanamasıymış geçen ayki lekelenmem inşallah bu aykide öyledir ama sonu inşallah kimyasalla sonlanmazMerhaba bende adetten 7 gün önce kan testo yaptirdim ama negatif ti ama ilişkiden 10 11 gün sonraydı şuan kasık ağrım var altta sizlama ve belde ağrı sol kasigim atıyor bide 2 gün önce hafif 1 .2 damla kan gördüm lavaboda ama o gündür gelmedi acaba yerleşme kanamasimi test yapsam adeti 1 gün geçti cikarmi bise hangi testten alsam
Hoşgeldin bebeğiiiim inşallah sanada uğurlu gelir heyecanla bekliyoruz güzel haberleriniMerhaba kızlar sitede gezerken yazıyı gördüm bi bakayım dedim ilk sayfalarda yazan herkes hamile maşalllllahhh dedim bu topik uğurlu birazda uğurunuz dan bana yollayın bata daha var bekleyelim bakalım
İnsallaj canım benim peceteye değil de lavaboda gördüm bir kaç damla birdaha silsemde yoktu ama inan 2 günden beri bel ağrısı çok var inşallah bebektir .kimyasal gebeliği bilmiyorumda canım inşallah değildir seninkide insallah normal gebelikle sonuçlanır gönlüne göre versin Allah hayırlısını nasip etsin inan bende çok sitresliyim adet günümü 1 gün geçti 4 gündür ağrılarım var sizlamalar ama gelen giden yok bel agrisida böyle adet olcakmis gibi agirmasida normalmi onuda bilmiyorum bekliyorumCanım merhaba şu anda bende aynı belirtileri yaşıyorum dünden beri peçeteye sildiğimde çok ufak ufak kan lekeleri var ama iç çamaşırımı hiç kirletmemiş sadece peçeteyle silince geliyor geçen ay kimyasal yaşadığımdada aynı böyle olmuştum eğerki yarında gelmezse test yapcam ben geçen ay predıctorun erken gebelik testini yapmıştım yerleşme kanamasıymış geçen ayki lekelenmem inşallah bu aykide öyledir ama sonu inşallah kimyasalla sonlanmaz
Rabbim hayırlısıyla hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahHoşgeldin bebeğiiiim inşallah sanada uğurlu gelir heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini
İnşallah canımRabbim hayırlısıyla hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Ayy bi testmi yapsanki kuzum belkiiiiiİnsallaj canım benim peceteye değil de lavaboda gördüm bir kaç damla birdaha silsemde yoktu ama inan 2 günden beri bel ağrısı çok var inşallah bebektir .kimyasal gebeliği bilmiyorumda canım inşallah değildir seninkide insallah normal gebelikle sonuçlanır gönlüne göre versin Allah hayırlısını nasip etsin inan bende çok sitresliyim adet günümü 1 gün geçti 4 gündür ağrılarım var sizlamalar ama gelen giden yok bel agrisida böyle adet olcakmis gibi agirmasida normalmi onuda bilmiyorum bekliyorum
Elimde olsa yapicaktim inan hafta sonunda olunca kaldım yarın sabah evin yanında eczane var direk aç karnına alıp yapicam gelmesse kısmetse canımAyy bi testmi yapsanki kuzum belkiiiii
Ayy meraklandım valla haber ver bakElimde olsa yapicaktim inan hafta sonunda olunca kaldım yarın sabah evin yanında eczane var direk aç karnına alıp yapicam gelmesse kısmetse canım
2 tane yaptım hem erken hem kaset test çıkmadı canım yokmuş yani bebişAyy meraklandım valla haber ver bak
Değerlern 2 günde bir düzenli artması gerekiyor. Sanırım geçikmen 10-15 gün oldugunda ultrasonda kesenin görnmesi lazım. Ama zaten cogunlukla ozamana kalmıyor değerin düşüyor kanaman oluyor ve biyokimyasal gebelik geçirmiş oluyorsun.Selam kızlar kimyasal gebelik gözüme çarptı çift çizgiden sora ne zaman kesinleşiyor kimyasal olup olmadığı
Yaa hayırlısı olsun canım bat bugünmüydü senin kuruma çizgisi felandamı çıkmadı2 tane yaptım hem erken hem kaset test çıkmadı canım yokmuş yani bebiş
Yaklaşık bir 5 veya 6 dk bekledim çıkmadı canım net yani silik filanda yok ama adetime gelemdi belki sitrestendir salman lagzim kendimi belki ondan gecikti bugün 2 günü olması gerekti yaniYaa hayırlısı olsun canım bat bugünmüydü senin kuruma çizgisi felandamı çıkmadı
Stresten felan olabilir canım birazdaha beklede gelmezse doktora gitYaklaşık bir 5 veya 6 dk bekledim çıkmadı canım net yani silik filanda yok ama adetime gelemdi belki sitrestendir salman lagzim kendimi belki ondan gecikti bugün 2 günü olması gerekti yani
Ayenn canım bekliycem mecbur hayırlısı artık ,Stresten felan olabilir canım birazdaha beklede gelmezse doktora git