- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
Ne kadar okumamız gerekiyor?Kızlar meryem suresi okuyun diyorum lütfen anlayınbeni. İnşaaşşah olacak
40 gün günde 1 kereNe kadar okumamız gerekiyor?
Aynen oylee balim ☺☺❤İnşallahhh kuzumm Allahtan umut kesilmez
Bugün baya kötü geçti benim için tam bir saat deli gibi sancı girdi bembeyaz oldu yüzüm heryerim ter içinde kaldı istifraAğlama kuzumlütfen kendini üzme diğer aylar inşallah senin için daha güzel olur biliyorum çok zor bir durum ama Rabbim en hayırlı zamanını biliyor
Gerçekten olur mu öyle olan var mı canımKızlar meryem suresi okuyun diyorum lütfen anlayınbeni. İnşaaşşah olacak
İnşallah canım sizin gibi güzel insanlar olmasa destek olacak güç alacak kimse yok iyi ki buraya geldim Allah hepinizin gönlünden geçen her güzel şeyi nasip etsin sizlereÜzme kendini canım olursa seviniriz ama olmazsa Rabbimden önümüzdeki maçlara bakicaz moral bozmak yokkkkkk
Umudunuzu yitirmeyin lütfen tabi ki var öyle olan . Tıbben sorun yoksa olacak inşallah . Lütfen üzülmeyinGerçekten olur mu öyle olan var mı canım
Benim umudum kalmadı
İnşallahUmudunuzu yitirmeyin lütfen tabi ki var öyle olan . Tıbben sorun yoksa olacak inşallah . Lütfen üzülmeyin
Rica ederim ne demek. Abdestli tabi ki kuran okucazİnşallahHep bi umutla bişeyler deneyip sonuç olumsuz olunca gücüm tükeniyor pes etmek istiyorum ama bunuda denemek istiyorum bende yapayım adet bitikten sonra abdestli okuyoruz dimi canım yanlış olmasın sonra günHa girmek istemem Bu arada teşekkür ederim üzüldüm ama yarın toparlamış olacam kendimi inşallah
Hoşgeldin canımm inşallah güzel haberlerini alırız dediğin belirtiler gebeliğe benziyorÇok mutlu oldum gebelik haberi alan arkadaşlara rabbim sağlıkla kucağınlza almayı ve bizlere de bu duyguyu yaşatmayl nasip etsin, benim adetime de 6 gün var ara sıra midemde garip bulantı ara sıra kasıkta batma akşamları gaz sancısı oluyor ara sıra göğüs uclarıma bir sızlama gelib gidiyor ama ağrı yok göğüslerimde, inşallah buraya yazmak banada uğur getirir gebelik haberimi sizinle paylaşırım
Hergün okurum dinlerim çok faydasını gören var yer gök dua üstüneKızlar meryem suresi okuyun diyorum lütfen anlayınbeni. İnşaaşşah olacak
Hoşgeldin canımmmm hadi inşallahbu güzel topiğin şansına ve bereketine güveniyorum. Her yazan gebe kalmış. Darısı bana inşallah. Bende gebeyimmmm diye yazmak istiyorum :))
Aynen oylee balim ☺☺❤
İnanki zor zamanlar bunlar seni çok iyi anlıyorum ama Rabbim bildiği zaman var saati var biz ne kadar çabalarsak çabalayalım ne kadar istersek isteyelim zamanını öne alamıyoruzBugün baya kötü geçti benim için tam bir saat deli gibi sancı girdi bembeyaz oldu yüzüm heryerim ter içinde kaldı istifraettim sonra kan geldi ondan sonra ağladım eşim çıktı geldi işten ilgilendi onada ağladım gözüm şişti zor sakinleştirdi yemeği bile o yaptı ilgilendi sağolsun şuan da ağrım var az bişey bugünü unutmak zır olur ilk defa çok sancı yaşadım ölüyom sandım o halde bile inşallah benimledir diye yalvardım Allah’a varsa razıyım yeter ki benimle olsun diye diye ağladım olmadı :/ yoruldum 4 yıldır uğraş uğraş yordu ondan doldum kuzum
Hoşgeldin canımm inşallah güzel haberlerini alırız dediğin belirtiler gebeliğe
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun sizden rabbim nasip etsin inşallahHoşgeldin canımm inşallah güzel haberlerini alırız dediğin belirtiler gebeliğe benziyor
Bugün çörekotlu karışıma başlayacam geçen ayda yemiştim inşallah şifam ondadır benimde bu arada yaşım 26 benimde 27 olacamRica ederim ne demek. Abdestli tabi ki kuran okucazben de kaç sene nerdeyse her regl zamanı ağladım, iyi bilirim. Yaşımdan dolayı akışına bırakamadım.20 lerde olsam cidden takmazdım. Olmazsa diye panikliyordum. 40 gün bitmeden hamile oldum çok şükür ve o zaman rahat bırakmıştım. Canım istemese de kahvaltıda bi sürü zeytin. Peynir yedim. Bi de çörek otlu karışım. O zaman nasip oldu
İnşallah canım aminİnanki zor zamanlar bunlar seni çok iyi anlıyorum ama Rabbim bildiği zaman var saati var biz ne kadar çabalarsak çabalayalım ne kadar istersek isteyelim zamanını öne alamıyoruzRabbim kalbine inşirah ferahlığı versin İnşallah
İnşallah canım benimmmÇok teşekkür ederim, Allah razı olsun sizden rabbim nasip etsin inşallah
inşallah şifan olur kuzumBugün çörekotlu karışıma başlayacam geçen ayda yemiştim inşallah şifam ondadır benimde bu arada yaşım 26 benimde 27 olacam
Ne kadar güzel yapmışsın kuzum kendini ve eşini üzme çabalamaktan hiç bir zaman vazgeçmeyeceğiz ama her olumsuzluktada kendimizi kaybetmeyeceğiz çünkü biz kadınızİnşallah canım aminGüzel duan için teşekkür ederim bugün biraz daha iyiyim çok şükür doğru söylüyorsun zamanı var sabır etmeden olmaz bu ay yine çabalacağım
eşimde yok yapma hiç bişey üzülmeni istemiyorum diyor yok bidaha böyle olmayacak merak etme daha dirayetli olacam üzüp seni de üzmeyecem dedim
İnşallah canım aminGüzel duan için teşekkür ederim bugün biraz daha iyiyim çok şükür doğru söylüyorsun zamanı var sabır etmeden olmaz bu ay yine çabalacağım
eşimde yok yapma hiç bişey üzülmeni istemiyorum diyor yok bidaha böyle olmayacak merak etme daha dirayetli olacam üzüp seni de üzmeyecem dedim
İnşallahBugün çörekotlu karışıma başlayacam geçen ayda yemiştim inşallah şifam ondadır benimde bu arada yaşım 26 benimde 27 olacam
İnşallahBen de 35 e girdim. Daha anca çocuğum oldu keşke ben de 26 yı bırak 30 olsam