O açıdan evet kuzum yolum uzun daha hemen olmayacak diye bi ihtimalde olduğunun farkındayım ama belirtiler acaba mı da dedirtmiyor değil yaniyaaa daha çok işin başındasın kuzum adet olursunda hiç üzülme benim tam bir senedir olmuyor Rabbim en hayırlı zamanını biliyor
Benim yumurtalar normal boyda oluyor bi tanesi en Fazla diğerlerine göre daha büyük oluyor yinede yaptım ama yumurta çatladı akıntımdan anlıyorum ben çok şükür çatlamasa kist olur çünkü bakalım tuttu mu benimki de bekliyorumÇok yarıyor kendimden biliyorum bal çörek otu doktorum bile dedi ben senin yumurtalarını klomenle bile zor büyütürken nası büydüde çatladı diyesonra söyledim bal çörek otu tarçın yaptım diye
İnşAllah rabbim yeniden nasip eder canım kimyasal gebelik en çok korktuğum şey o çift çizgiyi görüp havalara uçuyosun ama bi kaç gün sonra regl oluyosun bütün Sevinç’in kursağında kalıyoAynı ben gibisinbenimde yumurtalarım yeterince büyümüyormuş geçen ay bal çörek otu tarçınla büyümüştü yumurtalarım ve gebelik döllenmişti ama işte maalesef kimyasalla sonuçlandı
Basin donduyse yuksek ihtimal olanlr bnm hamilelgmde en kesin belirtilermdendi her ay kimyasal olck diye brsy yk cnm pespese kimyasal ckck nadir goruluyor icini ferah tut insaallah hamileyizdirÇ
İnşallah canıım hadi hayırlısı bendede bel ağrısı var dün gece yatağıma gitmeye çalışırken başım döndü sendelendim yine aynı geçen ayki gibi oluyorumKorkuyorum hamileysem yine kimyasal olursa diye
Bekleyip görcezzz bakalımmmO açıdan evet kuzum yolum uzun daha hemen olmayacak diye bi ihtimalde olduğunun farkındayım ama belirtiler acaba mı da dedirtmiyor değil yani
Benim o kadarıda olmuyor maalesef kuzumBenim yumurtalar normal boyda oluyor bi tanesi en Fazla diğerlerine göre daha büyük oluyor yinede yaptım ama yumurta çatladı akıntımdan anlıyorum ben çok şükür çatlamasa kist olur çünkü bakalım tuttu mu benimki de bekliyorumDaha önce hiç hamile kalmadım
Kuzum iki gün bile sürmedi sevincim maalesef en büyük pişmanlığım öğrenir öğrenmez ailemize söylemek oldu ama bu sefer gebelik olursa daha tecrübeliyimİnşAllah rabbim yeniden nasip eder canım kimyasal gebelik en çok korktuğum şey o çift çizgiyi görüp havalara uçuyosun ama bi kaç gün sonra regl oluyosun bütün Sevinç’in kursağında kalıyo
Yaaaaa ağzından bal damlıyo inşallah kuzuuuum bata 4 gün kaldı çok heyecanlıyım bi yandanda korkuyoruuuumBasin donduyse yuksek ihtimal olanlr bnm hamilelgmde en kesin belirtilermdendi her ay kimyasal olck diye brsy yk cnm pespese kimyasal ckck nadir goruluyor icini ferah tut insaallah hamileyizdir
Allahtan hayırlısını dile kuzumBende de çok belirti var kızlar yaaa ama adet olursam diye korkuyorum
Bebeğiiiim böyle güzel sözler kalbime okadar işliyorki allah razı olsun dediğin gibi düşüğün arkası hemen gelir derler , aynı geçen ayki belirtilerimi yaşıyorum ama bilmiyorum korkuyoruuum yine varsada kimyasal olursa diyeMasallah bu topik baya ugurluymus okudukca duygulandimçok guzel ya okudukcada kedime ufledim darisi bize darisi bana ya insallah bende 2 seneye yakin evliyim 11 aydir istiyorum allahim insallah bu topik ugurlu gelir banada da suraya kocman harflerle hamileyim yazisini yazarim bat 17 ocak (gecen ay 1 hafta gec oldum kuzenime demistim ve bana bebek yerini ariyor gibisinden bisey demisti) insallah oyle olur ❤
@GulYuzlumm guzel kaplim stres yapma allahin izniyle olur insallah dert etme bitanem dua et kuzenimin dusugu olmustu 1 ay sonra saglikli bi gebeligi oldu ve bebisi suan 2 aylik olacak ben hic hamile kalmadim ama sen en azindan hamile kaliyormusun onu biliyosun allah korusun tekrar oyle bisey olsa doktora git bence eksik bisey vardir bak hatta soyle bisey anlatiyim bizim binada bi abla var hamile kaliyormus ama bebek anne karninda öluyormus bi kac kez bu durumu yasiyinca doktora gitmis ve esi varis ilaci kullabiyormus ve bebegi zehirliyormus yani kadinda bisey yok ama esinden dolayi bebek oluyormus kimyasal gebelikte boyle biseyse sende dikkatte almamazlik yapma ve muayneye git mutlaka bebisin seninle olsun insallah❤❤ ☺☺☺
2 güne bir kan testi verince çıkıyorSelam kızlar kimyasal gebelik gözüme çarptı çift çizgiden sora ne zaman kesinleşiyor kimyasal olup olmadığı
Teşekkür ederim cuma verdim pazartesi çıkacak güzel sonuç inşallah2 güne bir kan testi verince çıkıyor
Ammiinm inşallahhAllahtan hayırlısını dile kuzumBenim dün geceden beri baş dönmem felaket var sabaha kadar yatak yerinde durmadı sanki gece lavaboya giderken sendelendim durdum aynı geçen ay gibiyim bugün erken gebelik testi yapsammı diye düşünüyorum ama bilmiyorum korkuyorum bi yandan da
Bebeğiiiim böyle güzel sözler kalbime okadar işliyorki allah razı olsun dediğin gibi düşüğün arkası hemen gelir derler , aynı geçen ayki belirtilerimi yaşıyorum ama bilmiyorum korkuyoruuum yine varsada kimyasal olursa diyerabbim inşallah ikimize ve bebek isteyen tümm herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canım ben regl oldum2 güne bir kan testi verince çıkıyor
Ağlama kuzumCanım ben regl oldumolmadı bu ay şansızlığım benim bu hayatta ne istediysem sahip olamadım çok ağladım ilk defa dolmuşum
İnşallah canımTeşekkür ederim cuma verdim pazartesi çıkacak güzel sonuç inşallah
İnşallahhh kuzumm Allahtan umut kesilmezAmmiinm inşallahhkorkma canim benim guclu olmamiz lazim umidini kesme rabbim yanimizda olsjn insallah❤
Üzme kendini canım olursa seviniriz ama olmazsa Rabbimden önümüzdeki maçlara bakicaz moral bozmak yokkkkkkCanım ben regl oldumolmadı bu ay şansızlığım benim bu hayatta ne istediysem sahip olamadım çok ağladım ilk defa dolmuşum
İnşallahÇok mutlu oldum gebelik haberi alan arkadaşlara rabbim sağlıkla kucağınlza almayı ve bizlere de bu duyguyu yaşatmayl nasip etsin, benim adetime de 6 gün var ara sıra midemde garip bulantı ara sıra kasıkta batma akşamları gaz sancısı oluyor ara sıra göğüs uclarıma bir sızlama gelib gidiyor ama ağrı yok göğüslerimde, inşallah buraya yazmak banada uğur getirir gebelik haberimi sizinle paylaşırım