Hamilelik belirtisimi

bende 2 ay ust uste kimyasal yasadim seni cok iyi anliyorum buda yeni ayim gene hem korkuyorum biryandan hem umutlaniyorum, hayirlisi neyse o olsun
Valla bu korku çok başka bişeymiş canım ama adetimin geçmesini bekleyecm 5-6 gün dayanabilirsem tabii erkenden öğrenmek istemiyorum artık

Herkese merhaba bende bu uğurlu topikten faydalanmak istiyorum:)ben aşılama yaptırdım şu an bat 14 ocak doktorum 12snde test yapabilirsin dedi ama ben regl günümü beklicem inş bana da uğurlu gelirsiniz
Hoşgeldin canım inşallah hadi güzel haberlerini bekliyoruz ne zamandır olmuyordu bebişinz

Aynen öyle bende de karın gürültüsü çok dediklerinin hepsini yaşıyorum psikolojik mi diye düşünmüyorum değil senin bata ne kadar var ,
Ah o karın gurultusu gebeliğimin en belirgin belirtisiydi eşimin yanında felan bııırtt bırttt eşim diyodu gitte karnını doyur diye

Selam arkadaslar benmde adete 7 gun kaldi :/
Bgun karnm ahriyor hafif sabahtn beridir rahme sanci giriordu o gecti gerci dun kasik batmam vardi onda gecti artk bakalm nenolr belrtilerm gecior gbi suan sdce bel agrm ve kasik agrim kaldi nasip insallah hepmz gzl hberleri aliriz

Hoşbuldum:)4 senelik evliyiz en başından beri istiyoruz olmuyo maalesef bakalım inş tutar aşılamam tek duam
Bende 4 senedir evliyim canım aşılama yaptırdım bi defa tutmadı bu sefer bitkisel şeyler denedim bekliyorum benim tek tüp tıkalı

Merhaba kızlar uğurlu topic bana da uğur getirsin inşallah 12 ocak adetim ama bazı belirtilerim kasık ağrısı ama adet gibi karnımın alt kısmında şişkinlik var uyurken yüzüstü yatarım ama 3 4 gündür yüzüstü yatmak beni rahatsız ediyor bi ara belim ağrıdı ama hemen geçti karnım gurul gurul ediyor eşimle aynı gün bebiş gördük rüyamızda bi de çok acıkıyorum turşu yiyorum sürekli ve sık idrara çıkıyorum bebiş olabilir mi inşallah olur ya

Ç
İnşallah canıım hadi hayırlısı bendede bel ağrısı var dün gece yatağıma gitmeye çalışırken başım döndü sendelendim yine aynı geçen ayki gibi oluyorum Korkuyorum hamileysem yine kimyasal olursa diye

İkinci aşılamam canım evet pkoluyum yumurtalarım yeteri kadar büyüyüp çatlamıyo maalesef
Aynı ben gibisin benimde yumurtalarım yeterince büyümüyormuş geçen ay bal çörek otu tarçınla büyümüştü yumurtalarım ve gebelik döllenmişti ama işte maalesef kimyasalla sonuçlandı

Bende bu ay onu yedim bide süt maydanoz buharı yaptım (tüpün teki kapalı olduğu için ) inşallah gerek kalmaz canım
Çok yarıyor kendimden biliyorum bal çörek otu doktorum bile dedi ben senin yumurtalarını klomenle bile zor büyütürken nası büydüde çatladı diye sonra söyledim bal çörek otu tarçın yaptım diye

Ayyyy hadi inşallah kuzum bu karın gurultusu lafını duyunca çok heyecanlanıyorum kendimden bildiğim için güzel haberlerini bekliyorum ne zamandır istiyordunuz bebiş

Ayyyy hadi inşallah kuzum bu karın gurultusu lafını duyunca çok heyecanlanıyorum kendimden bildiğim için güzel haberlerini bekliyorum ne zamandır istiyordunuz bebiş
2 aydır deniyoruz ama 1 buçuk yıldır evliyim ben ilk günden beri istiyorum ama halletmemiz gereken şeylerden anca karar verdik adet olmaktan korkuyorum ama arada kasık ağrım aynı onun ağrısı

2 aydır deniyoruz ama 1 buçuk yıldır evliyim ben ilk günden beri istiyorum ama halletmemiz gereken şeylerden anca karar verdik adet olmaktan korkuyorum ama arada kasık ağrım aynı onun ağrısı
yaaa daha çok işin başındasın kuzum adet olursunda hiç üzülme benim tam bir senedir olmuyor Rabbim en hayırlı zamanını biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…