- 6 Mayıs 2020
- 297
- 182
- 28
Doktor sana bir dahaki randevuyu ne zamana verdi bana 3 hafta sonra verdi ama çok geç gibi geliyorBen de aynı zamanda duydum çok şükür
İnşallah canımmÜzülme canım Allah’ın izni ile sağlıklı gebelik olacak bu sefer ben dua ediyorum sana topiğe şans getiren geleceğin güzel annesi
Bir ay sonra dedi bana. Normal ilk aylar böyle çağırıyorlar sona doğru daha sık çağırıyorlarDoktor sana bir dahaki randevuyu ne zamana verdi bana 3 hafta sonra verdi ama çok geç gibi geliyor
KatiliyorummmmmBu konu durmamalı bence aktif olsun ki uğurlu çünkü hepimiz tekten hamile olduğumuzu öğrenelim inşallah
Adetine kaç gün var canımKızlar benim 5 gün var adete iki göğüslerimin yanları ağrıyor çok bide idrar geliyor su içmeden bile femera kullandım yumurtlamayı değerlendirdim 11 gün oldu yasayanlar varmı boyle
4 veya 5 gün var canım birde sabahları uyanamiyom resmen kızlarAdetine kaç gün var canım
merhaba bende Hsg çekildim bu ay kasık ağrım çok fazla, göğüs ağrım ama en önemlisi aşırı gazım var. bat 7-10 arası dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı..yapmiycam dememe rağmen..sizin kaç gün geçtikten sonra testte silik çizgi çıktıMerhaba bat yarın ama bende herzaman bigün öncesinden kasık ağrısı olurdu şimdi hiç yok ara ara kadığıma ağrı giriyor adet oldum zannediyorum tuvalete gidiyorum yokBu ay hsg çekindim son bir haftadır aşırı göğüs ağrısı gaz ve karında guruldama var bu şekilde belirtiler yaşayan varmı acaba
Sabah uyananama bende de oluyor ama bunu hamileliğe bağlamıyorum ben kuş olduğundan dolayı diyorum biraz bekle belirti arama bence olmazsa çok üzülürsün4 veya 5 gün var canım birde sabahları uyanamiyom resmen kızlar
Merhaba ben battan 4 gün önce yaptığımda negatifti tam bat günü yaptığımda pozitiftimerhaba bende Hsg çekildim bu ay kasık ağrım çok fazla, göğüs ağrım ama en önemlisi aşırı gazım var. bat 7-10 arası dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı..yapmiycam dememe rağmen..sizin kaç gün geçtikten sonra testte silik çizgi çıktı
insallah benimde oyle olur.. Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsinMerhaba ben battan 4 gün önce yaptığımda negatifti tam bat günü yaptığımda pozitifti
Canım benimki kimyasal oldu maalesef şimdi tekrar aynı belirtileri yaşıyorum çok tedirginim hamileysem yine aynı kimyasal sonuçlar görürsem diyeinsallah benimde oyle olur.. Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin
Korkma canım Allah korusun inşallah hayırlı sağlıklı bir gebelik oluşacak olumsuz düşünme lütfenCanım benimki kimyasal oldu maalesef şimdi tekrar aynı belirtileri yaşıyorum çok tedirginim hamileysem yine aynı kimyasal sonuçlar görürsem diye
bende 2 ay ust uste kimyasal yasadim seni cok iyi anliyorum buda yeni ayim gene hem korkuyorum biryandan hem umutlaniyorum, hayirlisi neyse o olsunCanım benimki kimyasal oldu maalesef şimdi tekrar aynı belirtileri yaşıyorum çok tedirginim hamileysem yine aynı kimyasal sonuçlar görürsem diye
Aynen canım o yüzden bıraktım kendi haline 4 gün var adete ama hafif ağrı var adet ağrısı gibi inşallah olmam ,Sabah uyananama bende de oluyor ama bunu hamileliğe bağlamıyorum ben kuş olduğundan dolayı diyorum biraz bekle belirti arama bence olmazsa çok üzülürsün
İnşallah olmazsın canım bendede sürekli gaz karın gurultusu sık idrar göğüs ağrı felan var tuhaf tuhaf tınlamıyorum az önce adet sancısı girdi geçti anlamadım yani kimseye sormayı doğru bulmuyorum çünkü nerden bilsinlerAynen canım o yüzden bıraktım kendi haline 4 gün var adete ama hafif ağrı var adet ağrısı gibi inşallah olmam ,
Aynen öyleİnşallah olmazsın canım bendede sürekli gaz karın gurultusu sık idrar göğüs ağrı felan var tuhaf tuhaf tınlamıyorum az önce adet sancısı girdi geçti anlamadım yani kimseye sormayı doğru bulmuyorum çünkü nerden bilsinlerherkeste farklı oluyor en güzeli adet geçmesi