Bakalım bu ay denedim benim yumurta sorunum yok adet günümü bekliyorum olmazsam ben şifa olsun diye kullandım benim sorunum sol tüp kapalıBu kürü kaç ay kullandın sonuç aldın mı?
Canm öncelikle hayırlı olsun :) Göğüs ağrısı baya çektim demişsin. Bat yakınken. Normalde de çekermisin göğüs ağrısı şişmesi felan? Benım adete yakın hep şişer mesela ama bu ay fazla ağırdı acaba mı diyorum bat'a daha 6 gün var :)Hadi hayırlısı canım
Canım merhaba adete yakın bu kadar olmasada ağrırdı ama hamile kaldığımda taş gibiydi damar damardı ve etrafındaki kahverengilik çoğalmıştı inşallah vardırCanm öncelikle hayırlı olsun :) Göğüs ağrısı baya çektim demişsin. Bat yakınken. Normalde de çekermisin göğüs ağrısı şişmesi felan? Benım adete yakın hep şişer mesela ama bu ay fazla ağırdı acaba mı diyorum bat'a daha 6 gün var :)
Canım merhaba geçen ayda bu kürü uygulamıştım bu ayda uyguladım inşallah faydasını göreceğimCanım benim yumurtlalar ideal büyüklükte ama sana tavsiyem büyümesi için kendim denedim bizzat ve kalitesi için bal çörekotu tarçın karışımı ye git doktora bak o sorun dan eser var mı dene gülüm
inşallah canım amiinn :) benım göğüs ağrım normalde 7 gün kala baslardı bu sefer 11 gün kala basladı ondan biraz tuhaf geldi baana daCanım merhaba adete yakın bu kadar olmasada ağrırdı ama hamile kaldığımda taş gibiydi damar damardı ve etrafındaki kahverengilik çoğalmıştı inşallah vardır
Canım daha çok erken stres yapmak için.. çok taze evlisin herşeydem önce. Elbetteki olur burda senelerdir bekleyenler var üzülmek için erken..
Allah isteyen herkesin kucağını doldursunAynen öyle rabbim herkese nasip etsin bu ay bakalım inşallah nasip olur
İnşallah canım şifa olur bebeğin tutunur sana sıkı sıkı bizde mutlu oluruz devamını bizde getiririz peşinden gelirizCanım merhaba geçen ayda bu kürü uygulamıştım bu ayda uyguladım inşallah faydasını göreceğim
İnşallah canımda benim gebeliğim maalesef 3. Gününde kimyasal olduİnşallah canım şifa olur bebeğin tutunur sana sıkı sıkı bizde mutlu oluruz devamını bizde getiririz peşinden geliriz
Üzülme canım Allah’ın izni ile sağlıklı gebelik olacak bu sefer ben dua ediyorum sana topiğe şans getiren geleceğin güzel annesiİnşallah canımda benim gebeliğim maalesef 3. Gününde kimyasal oldu
İnş şifa olur, bende geçen ay denedim, şimdi soğan kürüne başladım.Bakalım bu ay denedim benim yumurta sorunum yok adet günümü bekliyorum olmazsam ben şifa olsun diye kullandım benim sorunum sol tüp kapalı
Belki geç döllenmedir, bikaç gün sonra tekrar deneMerhabalar bende aranıza yeni katıldım. Yeni yıl hepimize minnak bebek müjdesi versin inşallah. Benim bat tarihim dündü ama sabah test yaptım tek çizgi var mı böyle olup daha sonra hamile kalan. Teşekkür ederim
İnşallah bakalımBelki geç döllenmedir, bikaç gün sonra tekrar dene
İnşallah canım şifayı bulana kadar devamİnş şifa olur, bende geçen ay denedim, şimdi soğan kürüne başladım.
İnş bu uğurlu topikde hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız.
Çok amin.
Canım benim son adet tarihime göre 7 haftaydı ama doktor ultrasonda 6+3 dediAyy çok şükür çok sevindim bitanemmm kaç haftalıktın sennnnbende perşembe gidicem kalp atışına dua et banada
Amin, inş birbirimize güzel haberlerimizi paylaşırız.İnşallah canım şifayı bulana kadar devaminşallah uğurlu gelir
Canım gittim duyduk çok şükür 6+3teCanım benim son adet tarihime göre 7 haftaydı ama doktor ultrasonda 6+3 dediBugün 7+0 olduk yaa hayırlısı ile duy canım çok güzel bir his
Ben de aynı zamanda duydum çok şükürCanım gittim duyduk çok şükür 6+3te