Hamilelik belirtisimi

Hadi hayırlısı canım ❤️
Canm öncelikle hayırlı olsun :) Göğüs ağrısı baya çektim demişsin. Bat yakınken. Normalde de çekermisin göğüs ağrısı şişmesi felan? Benım adete yakın hep şişer mesela ama bu ay fazla ağırdı acaba mı diyorum bat'a daha 6 gün var :)

Canm öncelikle hayırlı olsun :) Göğüs ağrısı baya çektim demişsin. Bat yakınken. Normalde de çekermisin göğüs ağrısı şişmesi felan? Benım adete yakın hep şişer mesela ama bu ay fazla ağırdı acaba mı diyorum bat'a daha 6 gün var :)
Canım merhaba adete yakın bu kadar olmasada ağrırdı ama hamile kaldığımda taş gibiydi damar damardı ve etrafındaki kahverengilik çoğalmıştı inşallah vardır

Canım benim yumurtlalar ideal büyüklükte ama sana tavsiyem büyümesi için kendim denedim bizzat ve kalitesi için bal çörekotu tarçın karışımı ye git doktora bak o sorun dan eser var mı dene gülüm 🙏🏻😍❤️
Canım merhaba geçen ayda bu kürü uygulamıştım bu ayda uyguladım inşallah faydasını göreceğim 🤲🏻❤️

Canım merhaba adete yakın bu kadar olmasada ağrırdı ama hamile kaldığımda taş gibiydi damar damardı ve etrafındaki kahverengilik çoğalmıştı inşallah vardır
inşallah canım amiinn :) benım göğüs ağrım normalde 7 gün kala baslardı bu sefer 11 gün kala basladı ondan biraz tuhaf geldi baana da

Kızlar benim dün akşamdan beri azar azar kahverengiler gelmeye başladı adetmi değilmi anlayamadım henüz. Bu seferde olmazsa klomen tedavisine başlamak istiyordum o yüzden eğer adetse yarın gitmem gerekiyo doktora tatil giriyo sonra araya çünkü. Ama hala bu adet diyebileceğim gibi sökülemedi evde testte yaptım yerleşmemi acaba diye negatif, ne yapsam şaşırdım gitmelimiyim sizce 🤷🏼‍♀️

Bakalım bu ay denedim benim yumurta sorunum yok adet günümü bekliyorum olmazsam ben şifa olsun diye kullandım benim sorunum sol tüp kapalı
İnş şifa olur, bende geçen ay denedim, şimdi soğan kürüne başladım.

İnş bu uğurlu topikde hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız.
Çok amin.

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım. Yeni yıl hepimize minnak bebek müjdesi versin inşallah. Benim bat tarihim dündü ama sabah test yaptım tek çizgi var mı böyle olup daha sonra hamile kalan. Teşekkür ederim 🙋‍♀️

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım. Yeni yıl hepimize minnak bebek müjdesi versin inşallah. Benim bat tarihim dündü ama sabah test yaptım tek çizgi var mı böyle olup daha sonra hamile kalan. Teşekkür ederim 🙋‍♀️
Belki geç döllenmedir, bikaç gün sonra tekrar dene 🙏🏼

X